Trabzonspor Akçay: İsimleri önemsemem

Akçay: İsimleri önemsemem

12.08.2013 - 13:56 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, hiçbir zaman futbolcunun ismine bakmadığını belirterek, "Kendini gösteren, beni iyi olduğuna inandıran oynar" dedi.

Akçay: İsimleri önemsemem

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Spor Toto Süper Ligi’nin ilk haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maçı kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. UEFA Avrupa Liginde oynanan 4 maçta da 11’ini fazla bozmayan ancak yaptığı oyuncu değişikliklerinde farklı isimlere şans tanımaya çalışan Akçay, yedek kalan futbolculardan küsmemeleri istedi. Hiçbir zaman isimlere takılı kalmadığını belirten Akçay, "Hiçbir zaman bir oyuncumun ön plana çıkmasını istemem. Bu bir takım oyunu ve herkes takım için oynamalı. Yedek kalanlar asla küsmemeli. Herkes her an oynamaya hazır omalı. Kendini gösteren, beni iyi olduğuna inandıran oynar. Uzun bir maratondayız ve herkese ihtiyacımız olacak" diyerek futbolculardan morallerini yüksek tutmak istedi. Savunma anlayışla ön plana çıkan bir takım kurgusu olan Akçay’ın Beşiktaş maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

EMERSON GİTMEMEKTE DİRENİYOR

Trabzonspor’da yabancı kontenjanını boşaltmak için kadrodan gönderilmesi istenilen ancak gitmemekte direnen Emerson'un takımdan ayrı çalıştırılmasına karar verildi. Dün yapılan antrenmanda yardımcı antrenör Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde takımdan ayrı bir sahada çalıştırılan Emerson’un moralinin oldukça bozuk olduğu gözlendi. Yönetimle yapılan görüşmelerde 800 bin Euro'luk garanti ücretini almadan gitmeye yanaşmayacağını ısrarla belirten Emerson’un bu tavrı yönetimi çileden çıkardı. Yabancı bir forvet oyuncusu almakta ısrarlı olan yönetim en son ihtimal olarak futbolcunun tazimatını ödeyip oyuncuyu göndermeyi planlıyor.

SOL KANATTA KİM OYNAYACAK?

Çek futbolcu Celustka’nın transfer görüşmeleri yapmak için İngiltere’ye gitmesinin ardından Beşiktaş ile oynanacak olan Süper Lig maçında sol bekte kimin görev yapacağı merak konusu oldu. 1461 Trabzon’dan Trabzonspor’a transfer edilen Kadir Keleş’in bu mevki için en güçlü aday olduğu belirtilirken, teknik direktör Mustafa Akçay’ın bir sürpriz yapıp Olcan Adın’a da sol bekte forma verebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

TS CLUP REKOR KIRDI

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı Dinamo Minsk maçı günü ve bayram süresince özellikle yeni sezon formaları ve lisanslı ürün satışlarında rekor kırıldı. Konuyla ilgili olarak, kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Hem mağazalarımız ve hem de internet üzerinden ürünlerimizi satın alan büyük taraftarımıza teşekkür ediyor, bu ilgi ve desteklerinin bundan sonraki dönemde de devam etmesini diliyoruz" denildi.

BATUHAN ŞANS İSTİYOR

Bordo mavili takımda yapılan özel programlarla rağmen istenilen fizik kondisyon seviyesine ulaşamayan Batuhan Karadeniz, Beşiktaş maçında forma giymeyi çok istiyor. Ancak teknik direktör Mustafa Akçay’ın henüz istediği seviyeye ulaşamayan futbolcuya görev verme ihtimali oldukça düşük. Antrenmanlarda hırs yaptığı gözlenen Batuhan Karadeniz’in, sıkı bir diyete girdiği belirtildi.

Yazarlar