Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar Belediyespor, Avrupa hedefini erteledi

Akhisar Belediyespor, Avrupa hedefini erteledi

14.04.2016 - 11:58 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in ilk 11 haftasında 19 puan toplayarak 5'inci sıraya yerleşen ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hesapları yapmaya başlayan Akhisar Belediyespor, ikinci yarının ilk 11 haftasında 11 puanda kalınca dördüncülük yarışında geri kaldı.

Akhisar Belediyespor, Avrupa hedefini erteledi

"Avrupa bu sezon hayal oldu" diyen teknik direktör Cihat Arslan, berabere sonuçlanan Eskişehirspor, Çaykur Rizespor ve Medicana Sivasspor maçlarının ardından Kasımpaşa'ya yenilerek ilk 4 rotasından çıktıklarını belirterek, "Avrupa hedefimizi gelecek sezona erteledik. Kalan haftalarda gerçekleştirebileceğimiz hedeflere koşacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ligde yeniden zorlu bir periyoda girdiklerine işaret eden Arslan, bu hafta Bursaspor deplasmanına gittikten sonra Manisa'da Beşiktaş'ı konuk edeceklerini belirterek, "Üst üste çok güçlü iki takımla oynayacağız. Ne kadar zor olursa olsun galibiyet dışında bir sonuç düşünmüyoruz. Şu anda 40 puanımız var. Sezon sonu hedefimiz 45 puanın üzerine çıkmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Yeşil siyahlı ekipte tedavisini Brezilya'da sürdüren Douglao ile cezalı Vaz Te Bursa'da forma giyemeyecek. Akhisar Belediyespor'da Onur, Aykut, İsmail ve Rodallega sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

KADRO KORUNACAK

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, transfer döneminde öncelikli hedeflerinin mevcut kadroyu korumak olduğunu söyledi. Şimdilik bu konuları gündeme getirmediklerini kaydeden genç teknik adam, "Elbette bazı düşüncelerimiz var ancak henüz somut bir çalışma içinde değiliz. Sadece şunu söyleyebilirim; şu anki kadrodan en az 20-22 oyuncuyu kadroda tutmak istiyoruz".

Yazarlar