Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar Belediyespor'a ikinci milli gurur

Akhisar Belediyespor'a ikinci milli gurur

11.11.2013 - 12:21 | Son Güncellenme:

Ege temsilcisinde, Fatih Terim'in yardımcılığını yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ardından Bilal Kısa, A Milli Takım'ın Kuzey İrlanda ve Belarus ile oynanacak maçların aday kadrosuna çağrıldı

Akhisar Belediyespora ikinci milli gurur

A Milli Futbol Takımı'nın 15 Kasım Cuma günü Kuzey İrlanda, 19 Kasım Salı günü ise Belarus ile oynayacağı özel maçların aday kadrosuna çağrılan Akhisar Belediyespor'un tecrübeli futbolcusu Bilal Kısa, "Bu mutluluğu tekrar yaşamak çok güzel" dedi.

Haberin Devamı

Bilal Kısa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor'da uyum içinde çalışmalarını sürdürdüklerini ve bunun sonucunda da istedikleri sonuçları aldıklarını kaydetti. Deplasmandaki sıkıntılarını atlattıkları takdirde ligde daha iyi bir konuma geleceklerine inandığını kaydeden Bilal Kısa, "Bunu başaracak gücümüz var" diye konuştu.

Bilal Kısa A Milli Takım'da daha önce yine Fatih Terim döneminde 7 sene önce forma şansı bulduğunu hatırlatarak, "Benim için çok güzel bu duygu. Fatih hoca döneminde bu mutluluğu tekrar yaşamak çok güzel" dedi.

Bilal Kısa'nın kariyeri

Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayan Bilal Kısa, daha sonra İzmirspor, Malatyaspor, Ankaraspor, Ankaragücü, Karşıyaka, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor'da forma giydi. Profesyonel liglerde ve Türkiye Kupası'nda toplam 290 maça çıkan 30 yaşındaki oyuncu, bu müsabakalarda 38 gol kaydetti.

Haberin Devamı

Çeşitli yaş kategorilerinde 24 kez milli takıma çağrılan Bilal Kısa, Malatyaspor'da forma giydiği dönemde 28 Mayıs 2006'daki Türkiye-Estonya maçında 73. dakikada Halil Altıntop'un yerine oyuna

Manisa'da 2,5 yıl sonra

Manisa'dan son olarak Manisasporlu Yiğit İncedemir, 9 Şubat 2011'de Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanan ve 0-0 eşitlikle tamamlanan Türkiye-Güney Kore maçında 79. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun yerine A Milli Takım'da oyuna girmişti.

Yazarlar