Dünyadan Futbol Al Hilal'de Neymar'dan Jorge Jesus cevabı! 'Çok büyük bir saygısızlık'

Al Hilal'de Neymar'dan Jorge Jesus cevabı! 'Çok büyük bir saygısızlık'

26.09.2023 - 19:35 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'da Neymar suskunluğunu bozdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Brezilyalı yıldız, Jorge Jesus'la tartıştıkları yönündeki iddiaları cevapladı.

Al Hilalde Neymardan Jorge Jesus cevabı Çok büyük bir saygısızlık

Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, takımın başına Jorge Jesus'u getirmesinin ardından Paris Saint Germain'den Neymar'ı transfer ederek dikkatleri üzerine çekti. Brezilyalı yıldız ile Portekizli çalıştırıcı arasındaki tartışma ve anlaşmazlık iddiaları gündemdeyken Neymar'dan açıklama geldi.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Neymar, "Bu çok büyük bir saygısızlık" ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar...

Al Hilalde Neymardan Jorge Jesus cevabı Çok büyük bir saygısızlık

İSPANYA'DAN "TARTIŞMA" İDDİASI

İspanyol basınından Mundo Deportivo'da yer alan haberde; Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Navbahor maçı sonrası Neymar ile Jorge Jesus arasında büyük bir tartışma çıktığı iddia edilmişti.

İkilinin tartışma yaşamasındaki ana sebebin Neymar'ın Navbahor müsabakasındaki etkisiz performansının olduğu belirtilmişti. Jorge Jesus'un Brezilyalı yıldızın performansını beğenmediği aktarılmıştı. Yaşanan tartışma sonrası Neymar'ın Portekizli teknik direktörün takımdan gönderilmesini talep ettiği vurgulanmıştı.

Al Hilalde Neymardan Jorge Jesus cevabı Çok büyük bir saygısızlık

NEYMAR CEVAP VERDİ

Neymar, Jorge Jesus'un takımdan gönderilmesini istediği yönündeki haberlere sosyal medya hesabından cevap verdi. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Brezilyalı yıldız şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Yalan. Herkes bu tür şeylere, bu tür haberlere inanmayı bırakmalı. Milyonlarca takipçiniz varken sahte haberler yayınlamaya devam edemezsiniz. Tüm saygımla sizden bunu durdurmanızı rica ediyorum, bu çok büyük bir saygısızlık."

Al Hilalde Neymardan Jorge Jesus cevabı Çok büyük bir saygısızlık

HENÜZ GOL ATAMADI

Neymar bu sezon Al Hilal formasıyla 3 maça çıktı. Brezilyalı yıldız bu maçlarda gol atamadı ancak 2 asist yapma başarısı gösterdi. Neymar'ın güncel piyasa değeri 60 milyon euro.

Futbola Santos altyapısında başlayan Neymar daha sonra Barcelona ve Paris Saint Germain'de oynadı. Brezilyalı yıldızın kariyeri boyunca ödenen bonservis bedeli 400 milyon euro.

Neymar'ın Al Hilal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Brezilyalı yıldızın sözleşmesinde 1 sezonluk opsiyon maddesi de yer alıyor.