Dünyadan Futbol Al Ittihad'dan İlkay Gündoğan, Sergio Ramos ve Mohamed Salah resti!

Al Ittihad'dan İlkay Gündoğan, Sergio Ramos ve Mohamed Salah resti!

24.11.2023 - 18:58 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad'in başkanı Anmar Al-Haili, yaz transfer döneminde ilgilendikleri ancak kadrolarına katamadıkları isimleri açıkladı. Anmar Al-Haili, Suudi Arabistan Ligi CEO'suna sert çıktı.

Al Ittihaddan İlkay Gündoğan, Sergio Ramos ve Mohamed Salah resti

Al Ittihad Başkanı Anmar Al-Haili, sezon başındaki transfer dönemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Transfer dönemimin son günlerinde ilgilendikleri isimlere dikkat çeken Anmar Al-Haili, "Şimdiye dek sessiz kaldım ancak transfer döneminin son günlerinde Salah, De Bruyne ve Ramos transferlerinde neler olduğu hakkında bazı cevaplar vermeyi umuyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan Ligi CEO'su Saad Al-Lazeez'e diğer takımların yaptığı transfer sayısı üzerinden tepki gösteren Anmar Al-Haili, "Diğer takımlar 8 oyuncu alırken bizim neden 4 oyuncu aldığımızı bu işten sorumlu olanlara sorun. Saad Al-Lazeez'in bu konuda net cevaplar vermesini istiyorum" diye konuştu.

Al Ittihad Başkanı Anmar Al-Haili son olarak ilgilendikleri isimleri de açıkladı: "Benzema, Kante, Jota ve Fabinho gibi oyuncular aldık doğru. Ancak Muhammed Salah, Sergio Ramos, Kevin De Bruyne, İlkay Gündoğan ve Marquinhos gibi transferlerin neden gerçekleşmediğini bize net şekilde açıklanmasını istiyorum."

Yazarlar