Skorer Alemin kralı!

Alemin kralı!

03.09.2010 - 11:02 | Son Güncellenme:

Özel tekneyle Reina'dan kaçan alkollü futbolcu magazincilere yakalanınca denize düşüyordu

Alemin kralı

Sabaha karşı özel tekneyle Reina'dan kaçan alkollü Guti, Vaniköy'de magazincilere yakalandı. İspanyol yıldız flaşlardan kaçmak isterken denize düşme tehlikesi geçirdi
Guti, İstanbul gece hayatını çok sevdi. Manken sevgilisi Noelia Lopez, İstanbul Fashion Week'te birçok defilede podyuma çıktıktan sonra bir süreliğine ülkesine dönünce, sevgilisinin yokluğunu fırsat bilen Guti, soluğu Reina'da aldı.İki erkek arkadaşıyla geldiği mekanda genç kadınlarla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Guti, içki kadehini elinden düşürmedi.

Haberin Devamı

Gece boyunca birçok kadınla samimi görüntüler sergileyen Guti, 04.00'e kadar süren eğlencenin finalinde menajeriyle beraber, özel bir tekne ile Reina'dan ayrılmayı tercih etti. Vaniköy sahiline yanaşan Guti, gazetecileri atlattığını düşünüp rahat hareket etmeye başladı. Ancak tekneden inince flaşları görünce neye uğradığını şaşırdı ve tekneden inip inmemekte tereddüt etti. Yüzünü saklayan İspanyol, yeniden tekneye binerken düşme tehlikesi atlattı. Teknede de yüzünü kapatmaya çalışan Guti, gazetecilere tepki gösterdi.

Yazarlar