Skorer Ali Eren'in çifte gururu

Ali Eren'in çifte gururu

11.10.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ali Eren'in çifte gururu

Ali Erenin çifte gururu

Beşiktaş'ın yeni transferi, Ümit Milli Takım'da da oynaması nedeniyle çifte gurur yaşadığını belirtti, Siyah - Beyazlı formayı ilk kez Hollanda'da giydi. Genç futbolcu, "Şimdi hedefim Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak" dedi
BEŞİKTAŞ'ın "genç kanı" Ali Eren, Siyah - Beyazlı formayı ilk kez Milliyet objektiflerinin önünde üstüne geçirirken, heyecanını da gizleyemedi. Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu iki kulübün anlaştığını duyunca sevinçten yerinde duramazken, oda arkadaşlarının da yeni takım arkadaşları olduğunu gördü.
Ümit Milli Takım kampında Beşiktaşlı Fevzi ve Serdar ile birlikte kalan Ali Eren, bundan sonra tek hedefinin Beşiktaş ile şampiyonluğu tatmak olduğunu söyledi. Gençlerbirliği'nde yetiştiğini ve kendini gösterdiğini belirten genç futbolcu, "Çifte gurur yaşıyorum. Hem Ümit Milli Takım'dayım, hem de Beşiktaşlı oldum. Bana emeği geçen ağabeylerime en güzel ödül, her halde bu transfer oldu. Beşiktaşlı yöneticilerin bana güvenmeleri ve transferi gerçekleştirmeleri, bu genç yaşta herkese nasip olacak bir olay değil" diye konuştu.
İstanbul'dan korkmadığını, yeteneğini ön plana çıkararak çok çalışacağını da ifade eden Ali Eren, "Hem karekter, hem de hedef olarak kendimi hazırlamaya başladım. Artık hata kabul etmeyen bir camiadayım. Her şeyi kazanıp - kaybetmek benim elimde. Kimseye kendimi ezdirmeyeceğim, formam için her şeyi vereceğim. Çok çalışacağım ve gücümle ayakta duracağım" yorumunu yaptı.


Yazarlar