Beşiktaş Ali Gültiken, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Beşiktaşlı futbolculara patladı! 'Çöp adamlar izledik'

Ali Gültiken, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Beşiktaşlı futbolculara patladı! 'Çöp adamlar izledik'

09.12.2023 - 23:04 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 3-1'lik skorla mağlup olduğu derbiyi Ali Gültiken değerlendirdi. Siyah-beyazlıların efsane futbolcuları arasında yer alan Ali Gültiken, Beşiktaşlı futbolcularla ilgili çok sert konuştu.

Ali Gültiken, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Beşiktaşlı futbolculara patladı Çöp adamlar izledik

Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Ali Gültiken değerlendirmelerde bulundu. Siyah-beyazlıların çok kötü bir maç çıkardığını belirten Ali Gültiken, "Beşiktaş'ın tarihinde bu kadar kötü oynadığı, teslim olduğu bir maç hatırlamıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı futbolculara sert çıkan Ali Gültiken, "Beşiktaş'ta çöp adamlar izledik! Sahada varlığı ve yokluğu belli olmayan, sadece formayı taşıyan, içini doldurmayan birçok oyuncu var. Bu oyuncuları getiren insanlar bugün ortada yok. Türk futbolunun sorunu bu" diye konuştu.

Beşiktaş'ın son 3 senedir lige erken havlu atmasından Ahmet Nur Çebi yönetimini sorumlu tutan Ali Gültiken, "Üç yıldır Beşiktaş gibi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri, Ekim ayında havlu atıyor. Bu Beşiktaş tarihinde yok. Bu yönetimlerde yer alanlar, geçen hafta ibra oldular! Sonrasında da çekip gittiler. Bir de takdir gördüler, mali ve idari olarak 'Sizin hatanız yok' denildi" ifadelerini kullandı.

"BU TABLONUN BEDELİNİ KİM ÖDEYECEK"

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı futbolcuları eleştirmeye devam eden Ali Gültiken, "Beşiktaş'ta bu tablonun bedelini kim ödeyecek? Bu oyuncular kim? Bu oyuncular nasıl böyle vurdum duymaz davranıyor. Oyuncular geri gelmiyor, savunma yapmıyor" yorumunda bulundu.

Aboubakar'ın neden oynamadığını merak ettiğini belirten Ali Gültiken, "Vincent Aboubakar neden oynamıyor? Bunun cevabını biri verecek mi? Mali sorunu mu var? Sakatlığı mı var? Bunlar açıklanmalı" dedi.

Beşiktaş'ın yabancı transferlerini eleştiren Ali Gültiken, "6-7 yabancı transferi yapıldı! Bu oyunculardan faydalanamayacaksın, görünüyor. Beşiktaş bunları ne yapacak? Kim ödeyecek bunun bedelini kim? Bakhtiyor Zaynutdinov ve Andre Onana'nın kulüplerine ayrı ayrı 4,5 milyon euro gibi rakamları kim verir? Her ligin oyuncusunun ederi vardır, bu oyunculara bu paralar verilir mi" diye konuştu.

"ÇEKİRDEK Mİ DAĞITTINIZ"

Sergen Yalçın'ın ardından Beşiktaş'ın kötü gittiğini vurgulayan eski futbolcu, "Sergen Yalçın'dan sonra Beşiktaş kötü gitti. Bu yöneticilerin egosu ve kibiri çok tehlikeli! Kulaklarımla duymasam güler, geçerim. "Parayı verdik, Sergen Yalçın o yüzden şampiyon oldu' diyor yöneticiler. Siz üçe senedir leblebi, çekirdek mi dağıttınız? Bu işler o kadar basit mi" diye konuştu.