ING Basketbol Süper Ligi All Star'da kadrolar hazır

All Star'da kadrolar hazır

11.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ülker Arena’da gerçekleştirilecek Spor Toto All Star 2017’de yer alacak kadrolar, 600.000’den fazla kişinin kullandığı oylar sonunda belirlendi.

All Starda kadrolar hazır

Spor Toto All-Star 2017’nin kadroları ve katılımcıları belli oldu. 15 Ocak 2017 tarihinde Ülker Arena’da gerçekleştirilecek TBL All Star 2017’de yer alacak kadrolar, gerçekleştirilen oylama ile tespit edildi. 16 Aralık’ta açılan oylama için 600.000’den fazla oy kullanıldığını belirten TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan, ilk 5’lerin tamamen halk oylarıyla seçildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Banvit’ten Jordan Theodore, 30 bin 727 oyla oylama şampiyonu olurken, Avrupa Karması’nda da Cedi Osman, 23 bin 727 oyla en üst sırada yer aldı. Karşı karşıya gelecek iki yıldızlar karmasından Asya Karması’na TOFAŞ’ın Baş Antrenörü Orhun Ene, Avrupa Karması’na ise Anadolu Efes’in teknik patronu Velimir Perasovic koçluk yapacak. Üç sayı yarışmasında Birkan Batuk, Michael Thompson, Melih Mahmutoğlu, Sean Armand, Marcus Denmond, Vasilije Micic mücadele edecek.

Smaç yarışındaki isimler Tyler Honeycutt, Furkan Korkmaz, Josh Owens, Stefan Moody, Osiris Eldridge ve Jan Vesely ise izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

ASYA KARMASI: Jordan Theodore, Kostas Sloukas, Ekpe Udoh, Dajuan Summers, Bogdan Bogdanovic
AVRUPA KARMASI: Cedi Osman, Will Clyburn, Sinan Güler, Vladimir Stimac, Thomas Heurtel

Yazarlar