Almanya Bundesliga Alman efsanesine Türk sanatçılardan yardım

Alman efsanesine Türk sanatçılardan yardım

08.10.2014 - 14:41 | Son Güncellenme:

Yıldız futbolcu Andreas Brehme’ye borcunu ödeyebilmesi için tuvalet temizliği teklif edilmesi, Ünlüler Orkestrası’nı harekete geçirdi. Ünlü şarkıcılar Alman oyuncu için Berlin’de konser verecek.

Alman efsanesine Türk sanatçılardan yardım

Efsane futbolcu Andreas Brehme’ye 200 bin euro borcu karşılığında bir dönem antrenörlüğünü de yaptığı Oliver Straube tarafından tuvaletleri temizlemesi için iş teklif etmesi, geçtiğimiz hafta dünya basınının gündemine bomba gibi düşmüştü.

Haberin Devamı

Ünlü futbolcunun düştüğü bu zor durum, duyarlı Türk sanatçıları da harekete geçirdi. Ege,Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ferda Anıl Yarkın ve Metin Özülkü’den oluşan ‘Ünlüler Orkestrası’ Alman futbolcuya yardım elini uzatmaya karar verdi

BERLİN'DE KONSER VERECEKLER

Bir yardım konseri vermek için harekete geçen Ünlüler Orkestrası, Berlin’de bütün gelirinin Brehme’ye kalacağı bir yardım konseri verecek. Orkestranın fikir babası Zeki Aköz, konsere Sezen Aksu’dan Kenan Doğulu’ya kadar birçok ünlüyü davet edeceklerini açıkladı. Reyhan Karaca ise, “Futbolla hiçbir alakam yok. Burada önemli olan insanlık” dedi.

(Bugün)

Yazarlar