Dünya Kupası Almanya Milli Takımı'nda bir devir sona erdi!

Almanya Milli Takımı'nda bir devir sona erdi!

02.12.2022 - 00:30 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası E Grubu'nun son maçında Almanya ile Kosta Rika karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele Almanya'nın 4-2'lik galibiyetiyle sona erdi ancak Panzerler, Dünya Kupası'na grup aşamasında veda etti. Maçın ardından Thomas Müller'den şok bir karar geldi.

Almanya Milli Takımında bir devir sona erdi

2022 Dünya Kupası'nda E Grubu'nun son maçında Kosta Rika ile Almanya kozlarını paylaştı. Almanya, Kosta Rika'yı 4-2 mağlup etti ancak Dünya Kupası'na grup aşamasında veda etti. Almanya, İspanya'nın gerisinde kalması nedeniyle gruptan çıkamadı. Müsabakanın ardından Almanya Milli Takımı yıldızı Thomas Müller, Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.

Haberin Devamı

Maç sonrası konuşan Müller, "Eğer bu Almanya ile son maçımsa, taraftarlara birkaç söylemek istiyorum; Benim için muazzam bir zevkti. Çok teşekkür ederim. Her zaman sahada yüreğimi ortaya koymaya çalıştım" ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM KARNESİ

Almanya Milli Takım yıldızı Thomas Müller, milli forma ile toplam 121 müsabakaya çıktı. Söz konusu maçlarda 44 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Müller, bunun yanında takım arkadaşlarına 40 kez gol pası verdi.