Milli Takım Almanya'daki atmosfer Müller'i çileden çıkardı: Gerçekten rahatsız etti!

Almanya'daki atmosfer Müller'i çileden çıkardı: Gerçekten rahatsız etti!

19.11.2023 - 12:35 | Son Güncellenme:

A Milli Takım'ın Almanya ile Berlin'de karşılaştığı maçta tribünlerin büyük çoğunluğunda Türk taraftarlar yer aldı. Alman yıldız Thomas Müller bu durumdan duyduğu rahatsızlığı maçın ardından yaptığı röportajda dile getirdi.

Almanyadaki atmosfer Mülleri çileden çıkardı: Gerçekten rahatsız etti

A Milli Takımımız, Berlin Olimpiyat Stadı'nda Almanya'yı 3-2 mağlup etti. A Milli Takım'a galibiyeti getiren golleri Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve Yusuf Sarı kaydetti. Almanya'nın golleri Kai Havertz ve Niclas Füllkrug'dan geldi. 

Haberin Devamı

Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki büyük çoğunluk Türk taraftarlardan oluşuyordu. Alman futbolcular topu her aldığında yükselen ıslık sesleri ve yuhalanmaları Almanya cephesinde şaşkınlık yarattı.

Almanyadaki atmosfer Mülleri çileden çıkardı: Gerçekten rahatsız etti

MÜLLER: BİZİ GERÇEKTEN RAHATSIZ ETTİ

Almanya'nın tecrübeli yıldızı Thomas Müller, Türkiye maçı sonrası Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki atmosferden rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. Maç sonu açıklamalarda bulunan Müller, "Burada kaybettik. Aslında buradaki taraftarlara yanlış bayrak için şarkı söylediklerini göstermek istedik. Atmosfer bizi gerçekten rahatsız etti!" ifadelerini kullandı.

Thomas Müller, Berlin'deki atmosfere rağmen kazanmak istediklerini fakat başaramadıklarını ifade ederken "Kendi kendinize, 'Onlara burada hala kazanabileceğimizi göstermek istiyoruz' diye düşünüyorsunuz. Ama bu şekilde değil. Spor ve hayat her zaman istediğiniz gibi gitmiyor." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Almanyadaki atmosfer Mülleri çileden çıkardı: Gerçekten rahatsız etti

TRAPP: TRİBÜNLERDEN GELEN DUYGU SAHADA FARK YARATTI

Almanya Milli Takım kalecisi Kevin Trapp, kötü oynamalarının atmosferden kaynaklanmadığını belirterek "Elbette seyirci her zaman bir yerlerde rol oynar. Maça harika bir başlangıç yaptık ve Türklerin her hareketi tribünlerden alkışlandı. Ancak güçlü başlangıcımızı sürdüremememizin nedeni bu değildi. Ama tabii ki bir durumda tribünlerden gelen duygu sahada fark yaratmış olabilir." şeklinde konuştu. 

ALMAN BASINI DA ŞAŞIRDI!

Almanya’nın en önde gelen gazetelerinden birisi olan Bild, karşılaşmanın manşetini ‘Berlin’de Hayal Kırıklığı Gecesi’ olarak belirledi. Almanya’nın Avrupa Futbol Şampiyonası’na kadar yapması gereken çok fazla şey olduğunu belirten gazete, Nagelsmann’ın milli takımla aldığı ilk yenilgiye, İlkay Gündoğan’ın Berlin Olimpiyat Stadı’nda ıslıklanmasına ve Türk taraftarların çok fazla olmasından dolayı karşılaşmanın deplasmanda oynandığı hissi yaratmasına vurgu yaptı.

Der Spiegel ise mücadelede tribünde yer alan Türk taraftarların altını çizerek maçı okurlarına şu şekilde aktardı: "Alman Milli Futbol Takımı Türkiye ile hazırlık maçını kaybetti. Berlin Olimpiyat Stadı'nda çok sayıda konuk taraftar tribündeydi ve Almanya Milli Takımı'nı ıslıklıyordu."

Haberin Devamı

Almanyadaki atmosfer Mülleri çileden çıkardı: Gerçekten rahatsız etti

BAYERN-GALATASARAY MAÇINDA DA TÜRK TARAFTARLAR ŞAŞKINLIK YARATMIŞTI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Galatasaray arasında Allianz Arena'da oynanan karşılaşmadakş Türk taraftarların çokluğu Almanları şaşırtmıştı. Bayern Münih oyuncuları karşılaşma öncesi ısınma hareketlerine çıktıkları esnada ıslıklanmış ve yuhalanmıştı.

Yazarlar