Skorer Alpay tehlikede

Alpay tehlikede

07.03.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Alpay tehlikede

Alpay tehlikede

Beşiktaşlı futbolcunun sakatlığı uzadı haftalarca oynamayabileceği açıklandı.Ameliyat olma ihtimali bulunan Alpay'ın kupa finalinde forma giymeyeceği belirtildi.

Beşiktaş'ın G.Saray ile oynadığı lig maçında sakatlanan ve üç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Alpay'ın sakatlığının uzadığı belirtildi. Alman Hastanesi'nde geçen hafta MR'ı çekilen ve konsültasyon yapılan Alpay'ın sağ diz yanbağlarında kısmi yırtık bulunduğu, ayrıca menisküsünde ileri derecede dejenarasyon olduğu belirtildi.
Pazartesi günü bir kez daha kontrolden geçirilecek olan Alpay'ın ameliyat olup, olmayacağına karar verilecek. Siyah - Beyazlı futbolcu ameliyat olursa, haftalarca forma giyemeyecek. Alpay'ın kupada takımının finale kalması halinde yine oynayamayabileceği ifade edildi. Alpay'ın sakatlığının uzaması Toshack'ı zor durumda bıraktı.

Beşiktaş'ın 29 Mart'ta yapılacak kongresi ile ilgili çalışmalar hızla sürüyor. Başkan Süleyman Seba, önümüzdeki hafta içinde grup başkanlarıyla bir dizi toplantılar düzenleyecek. Muhalefetin güçlü adayları arasında gösterilen İhsan Kalkavan ise pazartesi günü Büyük Kulüp'te bir koktey verecek. Yeni Oluşum'un lideri Ali Çavuşoğlu ise Kalkavan'ın kendilerini taklit ettiğini öne sürdü.

Bulgaristan'ın Arjantin ile Boines Aires'de yapacağı özel maçın kadrosuna çağrılan Beşiktaşlı Yankov, Kocaelispor ile oynanacak olan kupa rövanşında yer almayacak. Yankov perşembe günü İstanbul'a dönecek. Siyah - Beyazlı takım, hazırlıklarını dün sürdürdü. Takımla birlikte çalışan Serdar'ın iyileştiği belirtildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, sabah yapılan antrenmanı kısa tutarken, öğleden sonra sürpriz bir idman daha yaptırdı. Bu idmana Nijerya'dan dönen Amokachi de katıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, dünkü idmanda Nihat'a özel ilgi gösterdi. İdmanda Oktay - Nihat ikilisini bir arada oynatan Toshack, genç futbolcuyu zaman zaman da uyardı.

Beşiktaş'ın başarı dolu yıllarının teknik direktörü Gordon Milne, dün İstanbul'a geldi. Milne'in Bursaspor'dan olan 275 bin dolar alacağı için geldiği belirtildi. Tercümanı Ali Emeç tarafından karşılanan ve Euro Plaza Oteli'ne yerleşen Milne, Beşiktaş'ın Kayserispor ile oynayacağı lig maçını da izleyecek.