1.Lig Altay'da Tuna Üzümcü ile yeni sözleşme imzalandı

Altay'da Tuna Üzümcü ile yeni sözleşme imzalandı

27.06.2023 - 18:52 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'da teknik direktör Tuna Üzümcü ile yeniden anlaşma sağlandı.

Altayda Tuna Üzümcü ile yeni sözleşme imzalandı

İzmir temsilcisi Altay'da teknik direktör Tuna Üzümcü ile yeni sözleşme imzalandı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, Altay Akademi takımımızdan yetişerek uzun yıllar formamızı başarıyla giyen, kulübümüzde sportif direktörlük görevine getirilen ve geçtiğimiz sezon teknik direktörlük görevini üstlenen Tuna Üzümcü ile yeni sözleşme imzaladı. Teknik direktörümüz Tuna Üzümcü ve ekibine başarılar dileriz" denildi.

Haberin Devamı

Altay Başkanı Ayhan Dündar imza töreninde, "Altay Spor Kulübü olarak ülke futboluna sadece genç futbolcu değil, genç hocalarımızı da kazandırdığımız bir sezonu yaşamaktan gurur duyuyoruz. Yönetim Kurulu olarak hocamıza güveniyoruz. Gelecek sezon için plan programlarımızı belirliyoruz. Bu konuda da tüm camiamızı müsterih olmaya davet ediyorum. Teknik direktörümüz Tuna hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Teknik direktör Tuna Üzümcü ise, "Büyük bir gururla ve özveriyle aldığım kulübüme hizmet etme görevini bu sezonda, Başkanımız ve yönetim kurulumuzla, tecrübeli ve genç futbolcularımızla, fedakâr personelimizle yakalamış olduğumuz başarı grafiğini daha da yukarıya taşımak hedefiyle, camiamız ve taraftarlarımızla bir bütün olarak Altay’ımıza layık olacak şekilde temsil etmekten gurur duyacağım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'ndeki imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Süleyman Özkaral, "Kulübümüzde ve ülkemizde uzun yıllar futbol oynayarak futbol ailesine değer katan, geçtiğimiz sezon sportif direktör olarak ilk tecrübesini yetiştiği kulübünde yaşayan ve ikinci devrede de çok zor bir görevi üstlenen Tuna hocamıza güveniyor, kendisine ve ekibine başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Tuna Üzümcü, geride kalan sezonda Altay'ın başında 13 maça çıktı. Siyah-beyazlılar bu maçlarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Yazarlar