Anadolu Kulüpleri Altınordu - Balıkesirspor Baltok: 2-1

Altınordu - Balıkesirspor Baltok: 2-1

05.02.2018 - 20:38 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig'de 20. haftanın son maçında Altınordu sahasında Balıkesirspor Baltok'u 2-1 yendi.

Altınordu - Balıkesirspor Baltok: 2-1

Spor Toto 1. Lig'de 20. haftanın kapanış mücadelesinde Altınordu, sahasında Balıkesirspor Baltok'u 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Maçın hakemleri ve iki takım oyuncuları sahaya Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla "Kalbimizle duamızla Mehmetçik'in yanındayız" yazılı pankartla çıktı. Altınordulu futbolcular, seremonide ellerinde zeytin dalı ile yer aldı.

Altınordu: 2 - Balıkesirspor Baltok: 1

Stat: Bornova
Hakemler: Özgüç Türkalp, Özgür Ertem, Önder Yılmaz

Altınordu: Erce Kardeşler, Murat Uçar, Uğur Arslan Kuru, Hasan Hatipoğlu, Yusuf Acer, Barış Alıcı (Dk. 75 Ali Mert Aydın), Serkan Göksu, Deniz Vural, Erdoğan Yeşilyurt, Kerim Avcı (Dk. 83 Muhammed Rıdvan Özdemir), Mirkan Aydın (Dk. 66 Oğulcan Ülgün)
Teknik Direktör: Hüseyin Eroğlu

Balıkesirspor Baltok: Atilla Özmen, Uğur Aygören (Dk. 50 Okan Alkan), Oğuz Yılmaz, Cüneyt Köz, Bülent Cevahir, Sedat Şahintürk (Dk. 54 Furkan Çil), Nizamettin Çalışkan, Cumali Bişi, Otoo, Kethevoama (Dk. 37 Burak Çalık), Abdulkadir Özgen
Teknik Direktör: Giray Bulak

Haberin Devamı

Goller: Dk. 6 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 11 Barış Alıcı (Altınordu); Dk. 64 Abdulkadir Özgen (Balıkesirspor Baltok)
Sarı Kartlar: Dk. 32 Serkan Göksu, Dk. 85 Erce Kardeşler (Altınordu); Dk. 45 Bülent Cevahir, Dk. 76 Cüneyt Köz (Balıkesirspor Baltok)

Maçın ardından

Altınordu cephesi

Spor Toto 1. Lig'de Balıkesirspor Baltok'u 2-1 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kazanmak önemliydi." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Elazığspor ve MKE Ankaragücü galibiyetlerinin ardından zor bir maça çıktıklarını söyledi. İlk yarıyı 2-0 önde tamamladıklarını hatırlatan Eroğlu, "Rakibimiz attığı golle maça ortak oldu. İkinci yarıda rakibimizi kaleden uzak tutmayı hedefledik, bu süreçte savunmada kalmak zorunda kaldık. Zor geçeceğine inandığımız maçı kazanmak önemliydi. İlk yarıdaki oyunun üzerine daha fazla çalışmamız lazım." diye konuştu.

Balıkesirspor Baltok cephesi

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak da müsabakaya gergin başladıklarını, iyi oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

Erken yedikleri iki golün dengelerini bozduğunu kaydeden Bulak, şu değerlendirmede bulundu:

Haberin Devamı

"Yediğimiz gollerin ardından kontrol rakibe geçmişti, biz de telaşlanmıştık. Değişikliklerin ardından 25. dakikadan sonra oyun oturdu. İlk yarının sonunda Otoo ile gol bulsak, ikinci yarıda daha iyi şeyler olabilirdi. İkinci yarıdaki kenar ataklarımız ve pozitif oyunumuz vardı. Mağlubiyete rağmen çok pozisyon üretmemiz beni memnun etti. Gol bulabilsek, beraberliği kurtarabilirdik."