1.Lig Altınordu zinciri kıramadı

Altınordu zinciri kıramadı

22.08.2016 - 14:04 | Son Güncellenme:

Türkiye 1'inci Ligi'ndeki ilk maçında konuk ettiği Giresunspor'a yenilmekten uzatma dakikalarında bulduğu golle kurtulan Altınordu, rakibi karşısındaki şanssızlığını kıramazken, üst üste 3'üncü sezona da galibiyetle başlayamadı.

Altınordu zinciri kıramadı

Giresunspor'la tarihinde 7'nci kez karşı karşıya gelen Altınordu, daha önce 3 defa yenildiği rakibi karşısında 4'üncü beraberliği elde etti. Bu arada 1'inci Ligi'nde 2014-15 sezonun ilk sınavında Bucaspor'la 1-1 berabere kalıp, 2015-16'nın açılış randevusunda Samsunspor'a 4-0 kaybeden Altınordu, Giresunspor önünde de 1 puana razı olarak ilk maçlardaki galibiyet hasretini sürdürdü.

Haberin Devamı

Diğer taraftan iki kez geriye düştüğü Giresunspor maçında 90+3'üncü dakikada Sertaç'ın kaydettiği golle 1 puanı kurtaran kırmızı lacivertliler, geçen sezon olduğu gibi son düdüğe kadar pes etmeme geleneğini de devam ettirdi. 2015-16'da uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Altınordu, yeni sezonda da son ana kadar mücadele edip rakiplerinin canını yakabileceğinin sinyalini verdi.

Kırmızı lacivertli formayla ilk maçında gol sevinci yaşayan yeni transfer Sertaç, başarılı performansıyla tam not aldı. Takımın vazgeçilmezi Göksu da sezona golle başlamanın sevincini yaşadı.