İspanya La Liga Amrabat: Katar, Dubai, Arabistan fark etmez

Amrabat: Katar, Dubai, Arabistan fark etmez

10.05.2014 - 12:52 | Son Güncellenme:

Malaga forması giyen Nordin Amrabat, Arap yarımadasına çağrıda bulundu

Amrabat: Katar, Dubai, Arabistan fark etmez

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray’dan devre arasında kiralık olarak Malaga’ya giden Nordin Amrabat çarpıcı açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki oyuncu, Al Jazeera bünyesinde yer alan ve Arapça, İngilizce, Fransızca, İspanyolca olmak üzere dört dilde yayın yapan beIN Sport kanalına konuştu. Gelecek hafta içerisinde yayınlanacağı belirtilen röportajın bir kısmı, yayınlanmadan La Opinion de Malaga gazetesi tarafından servis edildi.

Sezon sonunda durumunun ne olacağı merak konusu olan oyuncu, sarı-kırmızılılara dönmenin öncelikli hedefi olduğunu, bu mümkün olmazsa diğer alternatifleri değerlendirebileceğini söyledi. Amrabat, “Şu an bu konuyla ilgili Galatasaray’ın düşüncesinin ne olduğunu bilmiyorum. Ben takımıma dönmek istiyorum. Bu eğer mümkün olmazsa o zaman Malaga’da da kalabilirim” dedi.

Daha önce kendisiyle ilgili olarak hiç gündeme gelmeyen bir seçeneği ilk kez dillendiren Nordin Amrabat, “Futbol hayatımı Avrupa’da sürdürüyor olmaktan mutluyum. Ancak Katar, Dubai ya da Suudi Arabistan gibi deneyimlere de açığım. Oralardan beni isteyen takımlar varsa bana ulaşabilirler” diye konuştu.