İspanya La Liga Amrabat'ın kırmızısına ilk yorum!

Amrabat'ın kırmızısına ilk yorum!

22.04.2014 - 17:16 | Son Güncellenme:

Amrabat’ın kırmızı kartı Malagalı idarecileri kızdırmadı, sportif direktör Husillos oyuncunun son durumunu değerlendirdi

Amrabatın kırmızısına ilk yorum

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Malaga’nın Galatasaraylı Nordin Amrabat için olan ısrarı sürüyor. Mavi-beyazlıların dün gece Villarreal ile oynadığı maçın 73. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Faslı futbolcunun bu hareketi de İspanyol ekibin düşüncelerinde herhangi bir değişikliğe yol açmadı, kulüp yöneticilerinin oyuncunun bonservisini almaktaki kararlılıklarının sürdüğü görüldü.

Malaga Sportif Direktörü Mario Husillos oyuncunun durumu ile ilgili yaptığı açıklamayla tavırlarını açıkça ortaya koydu. Husillos, “Amrabat’ın kalması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Her yolu deneyip bunun için büyük bir efor sarfediyoruz. Galatasarayla sürekli kontakta kalmaya çalışıyoruz. Amrabat kulübe ve şehre çok çabuk alıştı. Henüz imzalar atılmadan kesin konuşulamaz ancak çok iyimseriz ve bir şekilde burada devam etmesini sağlayacağız” dedi.

Schuster kalıcı

Teknik Direktör Bernd Schuster’in durumuna da değinen Malaga yöneticisi Alman teknik adamın takımda kalacağını söyledi. Husillos, “Çok zor bir sezon geçirdik ve hocamız bu zorlukların üstesinden gelmesini biliyor. Dışardan göründüğünden daha zorlu bir sezondu” diye konuştu.