Trabzonspor Anastasios Bakasetas ve Enis Bardhi geceye damga vurdu

Anastasios Bakasetas ve Enis Bardhi geceye damga vurdu

18.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bakasetas, Yunanistan’ın İrlanda’yı yendiği maça 1 gol, 1 asistle damgasını vururken, Bardhi ise Kuzey Makedonya’nın Ukrayna’yı mağlup ettiği karşılaşmada 1 golle yıldızlaştı.

Anastasios Bakasetas ve Enis Bardhi geceye damga vurdu

Trabzonspor’da sezonun bitmesiyle birlikte EURO 2024 eleme grubu maçları için milli takım kamplarına giden isimlerden Bakasetas ve Bardhi performanslarıyla vitrine çıktı. Tecrübeli oyuncular attıkları gollerle milli takımlarının galibiyetlerinde başrolü oynadı.

Haberin Devamı

Bakasetas, Yunanistan’ın önceki akşam İrlanda Cumhuriyeti’ni 2-1 yendiği karşılaşmaya 1 gol, 1 asistle damgasını vurdu. Müsabakanın 16. dakikasında penaltı vuruşunu gole çevirmeyi başaran Bakasetas, Masouras’ın 49. dakikada attığı golün de asistini yaptı. Rakibinin bacakları arasından topu geçirip Masouras’ı bir anda kaleciyle karşı karşıya bırakan yıldız futbolcu bu sıra dışı asistiyle büyük alkış topladı.

BARDHI AĞLARI SALLADI

Bakasetas’ın yanı sıra Trabzonspor’un anlaşma sağladığı Kourbelis de İrlanda Cumhuriyeti’ne karşı ilk 11’de sahaya çıktı. Bordo-mavili ekibin bir diğer oyuncusu Siopis ise yedek soyunduğu maçta süre alamadı.

Kuzey Makedonya’nın Ukrayna’yı 3-2 yendiği maçta Bardhi bir gol kaydetti. Müsabakanın 32. dakikasında penaltıdan fileleri sallayan Bardhi 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı