İspanya La Liga Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor'

Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor'

09.04.2024 - 07:55 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Real Madrid idmanında ise Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu

Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu İşimi zorlaştırıyor

Arda Güler, Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City'e karşı oynayacağı ilk maçın kadrosuna alındı.

Haberin Devamı

Real Madrid, bu akşam saat 22.00'de son şampiyon Manchester City'yi konuk edecek. Santiago Bernabeu'daki karşılaşma nefesleri kesecek.

ANCELOTTI İDMANI DURDURDU, ARDA İLE KONUŞTU
Defensa Central'de yer alan habere göre Manchester City maçı öncesi gerçekleşen idmanda Carlo Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu.

Haberde şu ifadelere yer verildi: "İdmanda bir atakta Luka Modric orta sahayı topla birlikte geçti ve topu Arda'ya aktardı. Türk orta saha oyuncusu ise sol ayağıyla Joselu'nun istediği gibi gol atması için harika bir asist yaptı. Bu organize hücum, idmanda bulunan herkes tarafından alkışlandı."

'İŞİMİ ZORLAŞTIRIYOR!'
İtalyan teknik adam "Bu çocuklar işimi, kadro yapmamı çok zorlaştırıyor! dedi. İtalyan teknik adamın, yedek kulübesindeki oyuncuları nasıl kullanacağı konusunda hâlâ bazı şüpheleri var."

Haberin Devamı

Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu İşimi zorlaştırıyor

ANCELOTTI'DEN KADRO MESAJI
Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısına Antonio Rüdiger ile Teknik Direktör Carlo Ancelotti katıldı. İtalyan teknik adam açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Futbol dünyası için çok çekici olacak, benzer demiyorum çünkü her birinin kendine has özellikleri var. Bu kalite teknik düzeyde çok güzel bir maç olmasını sağlayacak. Bazı açılardan üstün olacağımızı düşünüyoruz, bazı açılardan da onlar üstün olacak. Bunu 180 dakika sonra göreceğiz. Oyunculara ilk 11 hakkında hiçbir şey söylemedim, sadece bir noktada şüphe var... ve takıma yarın açıklamayacağım. "Maçla ilgili garip bir şey olacağını sanmıyorum. Size hiçbir şey söylemeyeceğim ama dizilişi kaçırmayacaksınız. Bir tane olabilir ama on bir oldukça net"

8 KİLO ALDI
Diario AS'ta geçtiğimiz günlerde yapılan analizde, Arda Güler'in fiziksel gelişimi konuşuldu. Süper solağın 8 kilo aldığı iddia edildi ve bu gelişim takdirle karşılandı.

Cadena Ser'de daha önce yer alan haberde ise Arda Güler'in, takımda süre alamadığı için bazı disiplinsiz davranışlarda bulunduğu iddia edildi. Real Madrid yönetiminin, yıldız futbolcuyu bazı davranışlarında frenlemek zorunda kaldığı gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

6 YILLIK İMZA
Milli yıldız, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in de katıldığı imza töreninde İspanyol ekibiyle 6 yıllık sözleşme imzalamıştı. Real Madrid kariyerine şanssız bir başlangıç yapan Arda, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından bir süre uzak kaldı. Sene başına kadar sakatlıklarla boğuşan 19 yaşındaki futbolcu, İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanıyor.