Dünyadan Futbol Anderson Talisca'dan transfer itirafı! 'Gitmeyi reddettim'

Anderson Talisca'dan transfer itirafı! 'Gitmeyi reddettim'

30.06.2023 - 21:10 | Son Güncellenme:

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şu anda kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da sürdüren Anderson Talisca, açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcudan transfer hakkında dikkat çeken itiraf geldi.

Anderson Taliscadan transfer itirafı Gitmeyi reddettim

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca, kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, transfer hakkında flaş bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA PARLADI; ÇİN'E TRANSFER OLDU

Bahia altyapısında futbola başlayan Anderson Talisca, 2014-2015 sezonunda Benfica'nın yolunu tuttu. Siyah-beyazlılar, Brezilyalı futbolcuyu 2016-2017 sezonunda 4 milyon euro karşılığında kiraladı. Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performans sonrası dikkat çeken Anderson Talisca, 2018-2019 sezonunda 5 milyon 800 bin euro bedelle Guangzhou Evergrande'ye kiralandı. Çin temsilcisi bir sezon sonra yıldız futbolcu için 19 milyon 200 bin euro ödeyerek Anderson Talisca'nın bonservisini aldı.

Çin Futbol Federasyonu'nun yaptığı çalışmanın ardından büyük bir ekonomik kriz yaşayan Guangzhou Evergrande'de Anderson Talisca ile yollar, 2021-2022 sezonu başında ayrıldı. Al Nassr, 8 milyon euro bedelle Brezilyalı on numarayı kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

AL NASSR KARNESİ

Anderson Talisca, Al Nassr forması ile toplam 60 maçta forma şansı buldu. 29 yaşındaki on numara bu müsabakalarda rakip fileleri 43 kez havalandırdı ve 6 kez de asist performansı sergiledi. Brezilyalı futbolcunun Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Anderson Taliscadan transfer itirafı Gitmeyi reddettim

Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca, kariyerine dair açıklamalarda bulundu.

"MASADA 45 MİLYON EURO VARDI"

Brezilyalı yıldız, "İnsanlar bana neden Manchester United'a gitmediğimi soruyor. Cristiano Ronaldo'nun eski menajeri Jorge Mendes ile ciddi bir sorun yaşadım. Benfica'ya gittiğimde, Brezilya'daki menajerim ve Jorge Mendes ile bir ortaklık sözleşmesi imzaladım. Yani beni Brezilya dışında temsil eden kişi oydu. Manchester'la yapılan anlaşmada, masada 45 milyon euro vardı ve her iki menajer de kendi payına düşeni konuşuyordu. Ancak Jorge Mendes'le ilgili çok rahatsız edici bir şey oldu. Bu gerçekten çılgınca bir şeydi. Mendes benim maaşımı değiştirmek istedi. Bu yüzden Manchester United'a gitmeyi reddettim. Zaten benim adıma "Manchester United'a katılmayı kabul ediyorum" yazan boş bir belge imzaladı" dedi.

"MİLLİ TAKIM SEÇİMLERİNİ DE ETKİLEDİLER"

29 yaşındaki futbolcu, Manchester United'a gitmemesinin ardından Brezilya Milli Takımı'na da seçilmediği ve bunun menajerler nedeniyle olduğunu söyledi. Talisca, "Manchester United'a imza atmadığım için 2018 Dünya Kupası'na çağrılmadım ve Fred benim yerime davet edildi. Fred, benim yerime çağrıldığında, Shakhtar'dan Manchester United'a transfer oldu. Menajer mafyası, Brezilya Milli Takım'ındaki seçimleri de etkiliyordu ama bu geçmişte kaldı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Talisca, son olarak, "Brezilya Milli Takımı için oynama hayalimden vazgeçmeyeceğim" sözlerini sarf etti.

Anderson Taliscadan transfer itirafı Gitmeyi reddettim