İngiltere Premier Lig Andre Onana'dan David De Gea itirafı! 'Yerini doldurmak kolay değil'

Andre Onana'dan David De Gea itirafı! 'Yerini doldurmak kolay değil'

20.09.2023 - 19:19 | Son Güncellenme:

Manchester United'da gösterdiği performansla eleştirilen Andre Onana suskunluğunu bozdu. Kamerunlu eldiven, David De Gea'nın yerini doldurmanın kolay olmadığını dile getirdi.

Andre Onanadan David De Gea itirafı Yerini doldurmak kolay değil

Premier Lig devi Mancheseter United'ın yeni transferlerinden Andre Onana, şu ana kadar gösterdiği performansla eleştirilen isimlerin başında yer aldı. Tecrübeli file bekçisi, sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki eldiven Manchester United'a transferine dair, "Ayaklarım iyi olduğu için burada olduğumu düşünmüyorum. Her şeyden önce kaleyi korumam gerekiyor. Bu yüzden buradayım. En önemli şey takım ve kazanmak için buradayız" dedi.

David De Gea'nın yerini doldurmanın kolay olmadığını belirten Kamerunlu kaleci, "David De Gea'nın yerini doldurmak kolay değil" açıklamasını yaptı.

Andre Onanadan David De Gea itirafı Yerini doldurmak kolay değil

Manchester United'da sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını itiraf eden Andre Onana, "Sezon başında işler istediğimiz gibi gitmedi ama her şey yoluna girecek. Bundan çok eminim. Nasıl çalıştığımızı gördüğümde güven ve ilham kazanıyorum" diye konuştu.

Andre Onana, Mancheseter United formasıyla çıktığı 5 maçta kalesinde 10 gol gördü. Tecrübeli eldiven sadece sezonun ilk haftasındaki Wolverhampton müsabakasında rakiplerine gol izni vermedi.

Haberin Devamı

Manchester United'ın 5 yıllık kontrat imzaladığı tecrübeli eldiven için 52 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödendi. Andre Onana'nın güncel piyasa değeri 35 milyon euro.