Süper Lig Andrea Pirlo sürprizi! Süper Lig ekibi görüşmelere başlıyor

Andrea Pirlo sürprizi! Süper Lig ekibi görüşmelere başlıyor

25.05.2023 - 07:52 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük ile yollarını resmen ayıran Andrea Pirlo'ya sürpriz bir talip çıktı. Süper Lig'in yeni ekibinin ısrarla istediği İtalyan teknik adamla kısa süre içerisinde görüşeceği aktarıldı.

Andrea Pirlo sürprizi Süper Lig ekibi görüşmelere başlıyor

Volkan Demirel'in ayrılığı sonrası sezon başı Fatih Karagümrük'le anlaşan Andrea Pirlo'nun İstanbul ekibindeki macerası sona erdi. Kırmızı-siyahlılar, dün İtalyan teknik adama yola devam edilmeyeceğini ve geleceğini planlaması adına izin verildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük’ten yapılan açıklama şu şekilde: “Sayın Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile önümüzdeki sene devam edemeyeceğimiz gerekçesiyle kendisine ve ekibine geleceklerini planlamaları için sezon sonuna kadar izin verdik.

Kulübümüz bu süresi en etkili şekilde kullanarak, öncelikle kalan üç maçını da kazanmak için çalışacak ve aynı zamanda yeni sezon için en doğru planlamayı yapacaktır. Andrea ile geçirdiğimiz bir sezondan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtir ve kulübümüze kattıklarından dolayı teşekkür eder, gelecekte ona ve ekibine başarılar dileriz.”

Andrea Pirlo sürprizi Süper Lig ekibi görüşmelere başlıyor

34 MAÇTA 1.29 PUAN ORTALAMASI

Sezon başında Karagümrük’te göreve gelen 44 yaşındaki Pirlo, 34 maçta 1.29 maç başına puan ortalaması yakaladı. Ligde oynadığı 33 maçta 44 puan toplayabilen İstanbul ekibi, 9. sırada yer alıyor. Karagümrük, bu sezon kalan üç maçını Kayserispor, Konyaspor ve Kasımpaşa’ya karşı oynayacak.

Haberin Devamı

ÇAYKUR RİZESPOR'UN HEDEFİNDE

Karagümrük'ten ayrılan Pirlo, kariyerine Türkiye'de devam edebilir. Süper Lig'e yeniden yükselen ve Bülent Korkmaz'la yollarını ayırması beklenen Çaykur Rizespor'un İtalyan teknik adamı takımın başına getirmek istediği iddia ediliyor. Karadeniz ekibi kurmayları, kısa süre içerisinde başarılı futbol adamı ile görüşecek ve anlaşma zemini arayacak.

Andrea Pirlo sürprizi Süper Lig ekibi görüşmelere başlıyor

Yazarlar