İspanya La Liga Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye transfer oldu!

Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye transfer oldu!

23.05.2018 - 22:32 | Son Güncellenme:

Barcelona ve İspanyol futbolunun yaşayan efsanesi Andres Iniesta, Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer oldu. Türk futbolcu İlhan Mansız da 2004 yılında Vissel Kobe forması giymişti.

Andres Iniesta, Vissel Kobeye transfer oldu

SKORER - ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Barcelona ve İspanyol futbolunun yaşayan efsanesi Andres Iniesta, Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer oldu. Transfer, Lukas Podolski'nin yıldız oyuncuya yaptığı çağrının hemen ardından gerçekleşti.

Çağımızın en önemli futbolcularından biri olan Andres Iniesta'nın yeni takımı belli oldu. 12 yaşındayken altyapıdan adım attığı Barcelona'ya geçtiğimiz günlerde gözyaşları içinde veda eden yıldız futbolcu, yeni adresini dünyanın öbür ucu şeklinde açıkladı.

Öncelikle Çin'e gideceği belirtilen futbolcu için sonradan Japonya iddiası ortaya atılsa da, süreç bir süredir atıl kalmış, kesin bir sonuca varmamıştı. Ancak Iniesta'nın akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, transferin resmi açıklaması mahiyeti taşıdı.

Haberin Devamı

Uçaktan 'bu iş bitti' mesajı

Barcelona Kulübü'nün de sponsorları arasında yer alan ve Vissel Kobe'nin de sahibi olan, Japon Rakuten şirketinin başkanı Hiroshi Mikitani ile özel uçakta el sıkışırken resmini geçen İspanyol futbolcu, "Yeni evime gidiyorum" diyerek Vissel Kobe'ye transferini açıklamış oldu. Iniesta'nın imzayı atarak 24 Mayıs Perşembe günü TSİ 11:00'de Tokyo'da basının ve taraftarların karşısına çıkacağı belirtildi.

İlhan Mansız da oynadı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski de Vissel Kobe formasını giyiyor. Alman futbolcu dün yıldız futbolcuya bir çağrıda bulunarak kendisine Vissel Kobe'ye gelmesi tavsiyesinde bulunmuştu. Türk futbolcu İlhan Mansız da 2004 yılında Vissel Kobe forması giymişti.

Yazarlar