Skorer Ankaragücü’nde ”Var mısınız, yok musunuz?” mektubuna ilgi yok

Ankaragücü’nde ”Var mısınız, yok musunuz?” mektubuna ilgi yok

12.05.2012 - 11:24 | Son Güncellenme:

.

Ankaragücü’nde ”Var mısınız, yok musunuz” mektubuna ilgi yok

Ankaragücü Kulübü Başkanı İlyas Ertan Sümer’in kulübün 19 Mayıs 2012 günü yapılacak olağanüstü gelen kurulu öncesinde camianın önde gelen 39 ismine gönderdiği ”Var mısınız, yok musunuz?” mektubuna Onursal Başkan Cemal Aydın ile eski bir yöneticiden yanıt geldi.

Kulüp başkanı İlyas Ertan Sümer AA muhabirine, kulübün yaşanılan mali ve idari krizler nedeniyle geldiği noktayı herkesin bildiğini, futbol ve kadın voleybol takımının da alt kümeye düştüğünü söyledi.

Yönetim kurulu olarak haklı ve haksızlıkların ayrımını yargıya bırakarak bu zor günden nasıl çıkılacağının hesaplarını yaptıklarını ve ilk oturumu 19 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını hatırlatan Sümer, bu kapsamda da camianın önde gelen isimlerine ”omuz omuza” vererek tek bir çatı altında toplanmak için 10 gün önce birer mektup gönderdiklerini ifade etti.

Sümer, ”Zaman, omuz omuza verme, barış, sevgi ve hoşgörü zamanıdır” diyerek birlik ve beraberlik için camianın önde gelen 39 ismine ”Var mısınız, yok musunuz?” sorusunu yönelttiklerini dile getirerek, şunları söyledi: ”Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek, Onursal Başkanımız Cemal Aydın, eski başkanlarımızdan Nurettin Çarmıklı, Serdar Özersin, Cengiz Topel Yıldırım, Ahmet Gökçek’in de aralarında bulunduğu camianın önde gelen 39 isminden kulübe katkı konusunda 10 Mayıs Perşembe akşamına kadar ’var ya da yok’ olduklarını belirtmelerini istedik. Perşembe akşamına kadar sadece Onursal Başkanımız sayın Cemal Aydın ve eski yöneticilerimizden Kemal Ünsal’dan yazılı olarak yanıt geldi. Diğer 37 kişiden hiç bir yanıt almadık.”

Haberin Devamı

Aydın’dan kulübe bir milyon lira

Kemal Ünsal’ın mektubunda birlik ve beraberlik için öneride bulunduğunu belirten Sümer, Onursal Başkan Cemal Aydın’ın ise mektubunda çağrıya hem maddi hem de manevi olarak ’varım’ dediğini ifade ederek, şöyle devam etti: ”Sayın Aydın, mektubunda yönetime katkısını başkanlık dahil, yönetim kademelerinin hiç bir yerinde yer almamak ve isim önermemek koşuluyla dışarıdan destek vererek olacağını bildirdi. Onursal başkanımız ayrıca mektubunda kısa bir süre önce kulübe 500 bin lira katkı yaptığını hatırlatarak, şimdi de yapılan çağrı doğrultusunda oluşabilecek yönetime de 500 bin lira daha ilave katkı yapacağını, toplam bir milyon liraya ulaşan katkı miktarını bağış olarak kulübe vereceğini de belirtti.

Yazarlar