Beşiktaş Anlaşma sağlandı! Beşiktaş'a Dele Alli'nin ardından Premier Lig'den bir oyuncu daha

Anlaşma sağlandı! Beşiktaş'a Dele Alli'nin ardından Premier Lig'den bir oyuncu daha

30.08.2022 - 10:56 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 4. haftasında Demir Grup Sivasspor'u etkili bir oyundan sonra 3-1 yenen Beşiktaş, averajla liderlik koltuğuna oturdu. Transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı kulüp, yıldız oyuncunun kulübüyle anlaşma sağladığı belirtildi.

Anlaşma sağlandı Beşiktaşa Dele Allinin ardından Premier Ligden bir oyuncu daha

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Vodafone Park'ta ilk yarıdaki kaydettiği gollerle konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'u 3-1 yendi. Weghorst başarılı performansını 1 gol, 1 asistlik performansıyla süslerken, Jackson Muleka duble yaptı ve gelecek için umut ışığı verdi. Siyah-beyazlı takım bu galibiyetin ardından puanını 10'a yükseltti ve averajla liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. 

Haberin Devamı

'KULÜBEDEN BİZE ENERJİ VERECEK HAMLELER YAPMALIYIZ'

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 8+3 kuralını eleştirirken, transfer mesajı verdi. Fransız teknik adam, "3 Türk kuralı, büyük takımların en üst düzeyde performans göstermesini engelliyor diyebilirim. Her futbolcuya ihtiyacımız olacak. Kulübeden bize daha fazla enerji katacak hamleler yapmamız gerekecek" açıklamasında bulundu.

Anlaşma sağlandı Beşiktaşa Dele Allinin ardından Premier Ligden bir oyuncu daha

PREMIER LİG'DEN BİR İSİM DAHA

Transferde ihtiyacı olduğu bölgelere nokta atışı yapan siyah-beyazlı yönetim transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Premier Lig'den birçok oyuncu transfer eden Beşiktaşlı kurmaylar yıldız oyuncunun transferinde önemli aşama kaydetti.

SIRIKI DEMBELE'NİN KULÜBÜYLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Haberin Devamı

Kartal, Ada'dan önemli oyuncuları bünyesine kattı. Wolverhampton'dan Romain Saiss, Everton'dan Dele Alli, West Ham United'dan Artur Masuaku ve Burnley'den Weghorst'u transfer eden siyah-beyazlı kulüp, Siriki Dembele transferini de bitirmek üzere.         

Anlaşma sağlandı Beşiktaşa Dele Allinin ardından Premier Ligden bir oyuncu daha

2.5 MİLYON EUROLUK SATIN ALMA OPSİYONU

beIN Sports'un haberine göre, Beşiktaş'ın Bournemouth'da forma giyen yıldız oyuncunun transferi için kulübüyle anlaşma sağladığı belirtildi. Dembele'ye Beşiktaş'ın dışında teklif yapan başka ekiplerin de olduğu belirtilirken son kararın oyuncuda olduğu ve kararının beklendiği kaydedildi. Kartal'ın Siriki Dembele'yi kiralık olarak kadroya katmak istediği ifade edilirken, Bournemouth'la yapılan anlaşmada oyuncunun 2.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunun da anlaşmaya dahil edileceği vurgulandı.

TAM BİR JOKER

İskoçya doğumlu ancak Fildişi Sahilleri kökenli olan Siriki Dembele, her iki kanatta ve 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor. Bournemouth'a Ocak ayında transfer olan 25 yaşındaki Siriki Dembele bu sezon Premier Lig'de süre alamadı.

PARKER'IN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Öte yandan Bournemouth'ta 9-0'lık Liverpool hezimetinin ardından teknik direktör Scott Parker'ın görevine son verildi. Parker geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada takımda ayrılmak isteyen oyuncular olduğunu doğrulayıp "Oyuncuların ayrılma fırsatı olabilir. Sürekli oynamak isteyen bazı oyuncularımız var. Eğer bu yıl gidip futbol oynamak istiyorlarsa, o zaman kesinlikle bu fikre açık olacağız. Bu fırsatı gerçekten oyuncularımıza vermek istiyoruz. Çünkü burada sınırlı dakikaları olacak" ifadesini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar