Beşiktaş Anlaştı iddiası! İstanbul'a gelip imza atacak

Anlaştı iddiası! İstanbul'a gelip imza atacak

10.01.2023 - 18:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Konyaspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş transferde ilk bombasını patlatıyor. Siyah-beyazlı takımın 25 yaşındaki yıldız ile anlaştığı iddia edildi.

Anlaştı iddiası İstanbula gelip imza atacak

Süper Lig'de Konyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı takımın yıldız isimle anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. İdman; ısınma ve stretching çalışmasıyla başladı. 5'e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Siyah-beyazlı ekip, Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

GİDECEĞİ İDDİA EDİLDİ
İsmi Manchester United ile anılan Wout Weghorst'un takımla artık antrenmana çıkmayacağı ve İngiltere'ye gideceği iddia edilmişti.

ANTRENMANA ÇIKTI
Kasımpaşa maçında attığı golden sonra taraftara veda ettiği iddia edilen Wout Weghorst da antrenmanın tamamında yer aldı.

SOL BEK SUAZO İLE ANLAŞILDI
Beşiktaş'ın Colo Colo ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Şilili sol bek Gabriel Suazo ile anlaştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

BolaVip'te yer alan habere göre; Beşiktaş, 25 yaşındaki Şilili milli sol bek ile el sıkıştı. Altyapısından yetiştiği Colo Colo dışında hiçbir takımın formasını giymeyen Suazo'nun Beşiktaş dışında Olympiakos'tan da teklif aldığı ancak Şilili oyuncunun Beşiktaş'ı tercih ettiği kaydedildi.

Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı Suazo ile 2027 yazında sona erecek bir sözleşme imzalayacağı da belirtildi.

İSTANBUL'A GELİP İMZALAYACAK
Gabriel 'Gabi' Suazo'nun önümüzdeki günlerde resmi sözleşme için İstanbul'da olacağı ve yeni takımının formasını giyeceği de öne sürüldü.

Şili Milli Takım formasını 13 kez terleten Gabi Suazo, Colo Colo ile oynadığı 192 maçta 9 gol atıp 13 asist yaptı.

Anlaştı iddiası İstanbula gelip imza atacak