Trabzonspor Antalyaspor alarmı!

Antalyaspor alarmı!

30.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas oyuncuları ile yaptığı toplantıda, “Biz iyi bir takımız. Özgüvenimizin geri gelmesi için Medical Park Antalyaspor maçını kazanmalıyız” dedi.

Antalyaspor alarmı

Trabzonspor’da Antalyaspor maçı öncesinde takımdan ayrı çalışan Emerson ve Janko dışında tek eksiğin gribal enfeksiyon geçiren Sapara olduğu belirtildi. Sapara’nın maça yetiştirilmesi için kulüp doktorları seferber oldu. Avni Aker Stadı’nı pazar günü doldurmayı amaçlayan taraftarlara, Trabzon Belediyesi’nden de destek geldi. Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçelerden gelecek taraftarlara kolaylık olması açısından talep gelmesi halinde ücretsiz otobüs seferleri koyabileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk hedefiyle başladığı ligde düşme potasının iki puan üzerinde yer alan Trabzonspor’da yönetimden taraftara kadar herkes pazar günü oynanacak Medical Park Antalyaspor maçına odaklandı.
Futbolcularıyla bir toplantı yapan ve alacakları galibiyetin kendilerini biraz olsun rahatlatacağını, aynı zamanda özgüvenlerini kazanmalarına yardımcı olacağını belirten Teknik Direktör Tolunay Kafkas, “Tüm gücünüzle bu maça asılın ve kazanın. Kazandıkça güvenimiz yerine gelecektir. İyi futbolculardan kurulu bir takımız. Üst üste aldığımız kötü sonuçlar özgüven kaybına yol açtı. Bunu aşmak için üç puanı almalıyız” dedi.
Karşılaşmayı tam kadro olarak izleyecek yönetim kurulu üyeleri de takıma yakın markaj uyguluyor. Başkan Sadri Şener’in de son iki gün takımın yanında olacağı öğrenildi. Hafta sonunu Trabzon’da geçirmeyi planlayan Başkan Şener’in bu arada Tolunay Kafkas’la gelecek sezonun transfer planlaması üzerinde çalışacağı belirtildi. Başkan Şener, ayrıca yönetim kuruluyla da muhtemel kongre tarihleri üzerinde değerlendirmelerde bulunacak.