Skorer Antalyaspor, kombine bilet alana hediyeler veriyor

Antalyaspor, kombine bilet alana hediyeler veriyor

18.08.2011 - 13:31 | Son Güncellenme:

.

Antalyaspor, kombine bilet alana hediyeler veriyor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon üst sıraları hedefleyen Medical Park Antalyaspor, kombine kart satışlarını daha cazip hale getirmek için taraftarlara çeşitli hediyeler veriyor.

Haberin Devamı

Kombine Haftası nedeniyle sponsorlar tarafından verilen hediyeler arasında güneş kremi, plaj çantası, diş macunu, şapka, ruhsat kabı, bardak altlığı ve forma bulunuyor. Ayrıca kombine kart alan taraftarlara bir sigorta firması tarafından tüm sezon boyunca bütün sigorta ürünlerinde yüzde 10 indirim uygulanacak.

Antalyasporum.com'un düzenlediği 'Kombine Haftası'na ilginin çokluğu da dikkat çekiyor. Bugün Medical Park Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'ne gelen taraftarlar 100'den fazla kombine kart satın alırken, ilçelerden de kulübe taraftarlar akın ediyor. Antalyaspor Kulübü de kombine kart tanıtımını şehrin dört bir tarafında yapıyor. Alt ve üst geçitlere kombine kart satışlarının başladığını duyuran pankartlar asılırken, çeşitli noktalara da afişler asılıyor. Ayrıca merkezde ve ilçelerdeki dileyen Antalyasporlulara da işyerlerine veya uygun yerlere asmaları için afişler veriliyor.

Haberin Devamı

Mardan Antalyaspor Stadyumu'nda oynanacak Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası dahil tüm iç saha karşılaşmalarında geçerli olacak kombineler, Biletix vasıtasıyla, Medical Park Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde satılıyor. Kombine Haftası 21 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek.

Geçen sezona göre yüzde 25 indirim yapılan kombinelerin fiyatları; tamamı kombine olarak satılacak olan Güney Kale Arkası: 100 TL, ayrıca Açık Tribün: 200 TL, Kapalı Tribün: 750 TL, Kapalı VIP Tribün: 2000 TL, Loca Koltuk 3000 TL olarak belirlendi.

Yeni sezon kombineleri; Akbank, Garanti Bankası, İş Bankası, HSBC, Yapı Kredi, Finansbank ve Vakıfbank kredi kartlarına 6, Antalyaspor Vakıfbank Kredi Kartı sahiplerine ise 12 taksit imkanıyla alınabiliyor.