AntalyaSpor Antalyaspor oyundan memnun

Antalyaspor oyundan memnun

22.02.2016 - 11:54 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup eden Antalyaspor’da, Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, iyi futbolla galip geldiklerini ifade etti.

Antalyaspor oyundan memnun

Antalyaspor, 22. haftayı 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgi ile 27 puanla 10. sırada tamamladı. Kırmızı-beyazlılar, 23. haftada oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına bir gün aradan sonra bu akşam tesislerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Haberin Devamı

“LİGİ EN İYİ KONUMDA BİTİRECEĞİZ”

Rizespor ile oynanan maçta iyi futbol ortaya koyduklarını dile getiren Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, “Çaykur Rizespor maçında önemli bir galibiyet aldık. Fenerbahçe maçı kadar olmasa da iyi futbol oynayarak önemli bir galibiyet aldık. Futbolcularımız sahada iyi mücadelenin sonucunu aldı. Bulunduğumuz konumdan ortaya koyduğumuz futbolla en kısa süre içinde uzaklaşacağız. Takım gün geçtikçe ritmini buluyor. Ligi de en iyi konumda bitireceğiz” dedi.

“SİVASSPOR MAÇINDA HEDEF 3 PUAN”

Ligde artık içeride veya deplasmanda maç seçme şanslarının olmadığı haftalara girildiğini belirten Hasan Ali Ceylan, Sivasspor maçında mutlak hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti. Ceylan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ligde bu saatten sonra içeride veya deplasmanda oynamak fark etmiyor. Her maç çok zorlu geçiyor. Biz sahada iyi sonuçlar almak için mücadele edeceğiz. Bu hafta Sivasspor maçında hedefimiz her zamanki gibi 3 puan almak. Bulunduğumuz konumdan uzaklaşmak için mutlaka 3 puan almalıyız. Sadece bizim 3 puan almamız yetmiyor, biz puan ya da puanlar alırken alt sıralarda yer alan takımlarla da oynarken puan aldırmamamız gerekiyor. İnşallah bu hafta Sivasspor maçını da kazanarak yolumuza devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

“MHK HAKEM ADAYLARINI BELİRLERKEN BAZI ETMENLERİ DEĞİŞTİRMELİ”

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon yapılan hakem hataları hakkında da konuşan Ceylan, MHK’nın hakem adaylarını belirlerken bazı etmenleri tekrar gözden geçirmesi gerektiğini söyledi. Ceylan, ”Hakem hataları bu sene bir hayli fazla oldu. Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) hakemleri gençleştirme çalışması var bildiğim kadarıyla. MHK'nın, belki de hakem seçimlerinde değerlendirme yapması gerekiyor. Belki de yaptığı değerlendirmeleri değiştirmesi lazım. Hakem adayları belirlenirken, bazı etmenlerin tekrar gözden geçirilmesi gerekir. Umarım sezonun geri kalan kısmında hakem hataları en aza iner ve bu tartışmalar son bulur” diye konuştu.

Yazarlar