Antalyaspor Antalyaspor'da Haji Wright damgası! Maçın kader adamı oldu

Antalyaspor'da Haji Wright damgası! Maçın kader adamı oldu

19.04.2023 - 19:16 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 30. haftasında İstanbulspor, Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlı ekibin golcü futbolcusu Haji Wright, müsabakanın kader adamı oldu.

Antalyasporda Haji Wright damgası Maçın kader adamı oldu

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor, deplasmanda İstanbulspor ile kozlarını paylaştı. Karşılaşma Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynandı. Gollerin yağmur gibi geldiği maça Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Haji Wright damga vurdu.

Haberin Devamı

GOL PERDESİ ERKEN AÇILDI

Karşılaşmanın 6. dakikasında İstanbulspor hızlı hücumda Eze'nin pasıyla penaltı noktası sağ tarafında kaleciyle karşı karşıya kalan Rroca sağ ayağıyla sert bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

SKORA DENGE GELDİ

42. dakikada ceza yayından kullanılan serbest vuruşta sağ ayağıyla plase bir vuruş yapan Fernando meşin yuvarlağı sol köşeden filelere gönderdi.

GOLLER PEŞ PEŞE

Müsabakanın 45. dakikasında sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Eyenga-Lokilo altıpasa doğru ortasını yaptı. Kalabalık savunma arasında iyi yükselen Ba kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

WRIGHT GOLÜNÜ ATTI

Heyecan dolu maçın 51. dakikasında Antalyaspor'da Haji Wright ile skoru tekrar eşitledi. Güray'ın pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Haji Wright yakın köşeye doğru yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

Antalyasporda Haji Wright damgası Maçın kader adamı oldu

BİR GOL DAHA

İstanbulspor 55. dakikada bir kez daha öne geçti. Fredy'nin penaltı noktasında uzaklaştırmak için hamle yaptığı topa kayarak vuran Onur'un şutunda top kaleciyi aşarak ağlara gitti.

PENALTI KARARI

Karşılaşmanın 85. dakikasında Antalyaspor'da Bertuğ ceza sahası sol çaprazında Eze'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

WRIGHT BİR KEZ DAHA SAHNEDE

Topun başına golcü futbolcu Haji Wright geçti. Penaltıyı kullanan Haji Wright sağ ayağıyla ortaya doğru plase bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Heyecan dolu maç 3-3'lük skorla sona erdi.

Antalyasporda Haji Wright damgası Maçın kader adamı oldu

BU SEZON DURDURULAMIYOR

Antalyaspor forması giyen Haji Wright, kırmızı-beyazlı forma ile bu sezon 23 kez resmi müsabakaya çıktı. Amerikalı futbolcu söz konusu maçlarda 16 kez gol atarken 3 kez de asist yaptı.

Öte yandan Wright, son 5 maçta 5 gol attı.

Tecrübeli futbolcu maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bireysel hedeflerimi geçmek için çalışıyorum. Wright, "Belki gol krallığında Enner Valencia'yı yakalayamayabilirim ama hem bireysel hedeflerim, hem takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Yazarlar