AntalyaSpor Antalyaspor'dan hakem tepkisi!

Antalyaspor'dan hakem tepkisi!

27.10.2015 - 23:45 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Antalyaspordan hakem tepkisi

Antalyaspor teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'a 5-1 yenildikleri maçla ilgili "Bu güzellikler içerisinde böyle bir mağlubiyet, hiç beklemediğimiz bir sonuçtu" dedi.

Haberin Devamı

Mustafa Ati Göksu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, dolu bir stat ve güzel bir açılışla, hem Antalyaspor hem de Antalya için tarihi bir gün yaşandığını söyledi.

"Maçın hakemi iki takıma farklı davrandı"

"Böyle bir mağlubiyet almak biraz zoruma gitti" diye konuşan Göksu, maçın hakeminin iki takıma farklı davrandığını savunurken, ilk 3 dakikada 2 sarı kart görmelerini bu tutuma bağladı.

Mustafa Ati Göksu, hakemlerin hareketlerine şaşırdığını ama fazla eleştirdikleri zaman da ceza aldıklarını dile getirerek, "Bu güzellikler içerisinde böyle bir mağlubiyet, hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. Tabi bunu telafi edecek olan yine futbolcu kardeşlerimiz. Cuma günü Akhisar'a gideceğiz. Akhisar Belediyespor maçıyla bu mağlubiyeti unuttururuz diye düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Mustafa Ati Göksu, Beşiktaş takımını tebrik ederek, "İyi oynadılar. Biz iyi oynadık diyemeyeceğim" ifadelerini kullandı.