AntalyaSpor Antalyaspor'dan taraftara çağrı

Antalyaspor'dan taraftara çağrı

01.11.2015 - 12:43 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin telafisi için Antalya Arena'da oynanacak Kayserispor maçının kazanılması gerektiğini söyledi.

Antalyaspordan taraftara çağrı

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor, 10'uncu haftayı 14 puanla 10'uncu sırada tamamladı. Geçen hafta Beşiktaş'a 5-1 yenilen Antalyaspor, Akhisar Belediyespor mağlubiyetiyle art arda ikinci maçını puansız tamamladı. Kırmızı beyazlılarda Samuel Eto'o geçen hafta gibi gol atsa da takımının yenilgisini engelleyemedi. Antalyaspor, son 6 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puan toplayabildi. Akhisar Belediyespor mağlubiyeti sonrası Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek eleştiri oklarının hedefi oldu. Antalyaspor yönetimi salı günü gerçekleştireceği toplantıda takımın son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının nedenlerini değerlendirecek.

Haberin Devamı

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA ELEŞTİRİ

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, son iki haftada alınan kötü sonuçlar sonrası taraftar ve kamuoyunun teknik heyet ve futbolculardan hesap sorduğunu belirtti. Antalyaspor yönetimi olarak futbolcu ve teknik heyete karşı üstlerine düşen görevi yaptıklarını vurgulayan Gencer, "Antalyaspor'un maç seçme lüksü yok. Herkes yaptığı anlaşmanın karşılığını alıyorsa ve daha fazla mücadele etmesi gerektiğini bilmiyorsa, hesap verecektir. Antalyaspor'da teknik heyet ve futbolcular her maça aynı konsantre olmalı" dedi.

"RAKİP CİDDİYE ALINMADI"

Ligdeki 10 haftalık süreçte kırmızı beyazlı takımda futbolcuların Medipol Başakşehir, Kasımpaşa ve Bursaspor maçları dışında rakibi ciddiye almadığını dile getiren Gencer, "Beşiktaş ile Fenerbahçe maçları hariç, takımın ciddiye aldığı ve konsantre olduğu maç yok. İyi hazırlandığı maç yok. 'Nasıl olsa yeneriz' düşüncesiyle oynayan takım vardı" diye konuştu.

Haberin Devamı

"TELAFİ EDİLECEK"

Başkan Gencer, ligin 11'inci haftasında Antalyaspor'un Kayserispor ile maçının Antalya Arena'da oynanacağını söyledi. Teknik heyet ve futbolcuların kısa sürede toparlanıp Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanması gerektiğine dikkati çeken Gencer, "Takımın Kayserispor maçını kazanmaktan başka düşüncesi olmamalı. Kazanmaya inanan takım sahaya çıkmalı. Teknik heyet ve takım kazanmak için hazırlanmalı. Akhisar maçının hesabı verilecek, telafisi yapılacak" dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Başkan Gültekin Gencer, Kayserispor maçında taraftarın Antalya Arena'yı doldurup, takıma destek olmasını istedi. Taraftarı stada davet eden Başkan Gencer, futbolcuların Kayserispor maçında desteğe ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.