İspanya La Liga Arda Güler gerçekleri ortaya çıktı! İşte Real Madrid'in son kararı

Arda Güler gerçekleri ortaya çıktı! İşte Real Madrid'in son kararı

22.05.2024 - 12:54 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'nın son haftalarında gösterdiği performansla adından söz ettiren Arda Güler için Real Madrid'in son kararını Fabrizio Romano duyurdu. İşte detaylar...

Arda Güler gerçekleri ortaya çıktı İşte Real Madridin son kararı

Şampiyonlar Ligi finaline hazırlanman 19 yaşındaki genç yetenek, La Liga'nın 37. haftasında deplasmanda Villarreal ile oynanan maçı da boş geçmemeiş ve 2 gol atarak son dönemdeki muhteşem performansını sürdürdü. 

Haberin Devamı

440 DAKİKADA 6 KEZ AĞLARI SARSTI

Arda Güler, kendisine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirmeyi başardı. Genç futbolcu bu sezon Madrid forması ile çıktığı 440 dakikada 6 gol attı. Arda, İspanya'da henüz asistle tanışmadı. Real Madrid, La Liga'nın son haftasında 25 Mayıs'ta evinde Real Betis'i konuk edecek. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, 1 Haziran'da ise Wembley'de oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçında Borussia Dortmund ile karşılaşacak.

İSMİ TRANSFER İDDİALARINDA YER ALDI

Sezon başında yaşadığı sakatlıkları atlatmasının ardından ligin son bölümüne kadar forma bulmakta zorlanan Arda Güler'in geleceği hakkında iddialar gündeme gelmişti.

Genç yeteneğin gelişmesi için başka bir La Liga kulübüne kiralık olarak gönderileceği ileri sürülmüştü. Arda Güler'in durumu hakkında gerçekleri ise dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano duyurdu.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER KARARI

Fabrizio Romano'nun haberine göre iddiaların aksine Arda Güler'i kiralık olarak başka bire takıma göndermek son dönemdeki perfromansından veya ve Kroos'un emekliliğinden önce bile gündemde olan bir konu değildi.

'HİÇ AYRILMAK İSTEMEDİ'

Arda Güler'in yeteneğinden ve aynı zamanda tutumundan çok memnun olan Real Madrid, genç yeteneğin kulüpte gelişebileceğine inanıyor. Ayrıca bu konular EURO 2024 sonrası tartışılacaktı.