İspanya La Liga Arda Güler için Ibrahimovic devrede! Real Madrid'de Brahim Diaz planı

Arda Güler için Ibrahimovic devrede! Real Madrid'de Brahim Diaz planı

04.03.2024 - 11:52 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in sezon başında kadrosuna kattığı Arda Güler'in geleceği hakkında tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Real Madrid, Arda ile ilgili yaz dönemi için kararını verirken aynı zamanda sürpriz bir gelişme de yaşandı. İşte detaylar...

Arda Güler için Ibrahimovic devrede Real Madridde Brahim Diaz planı

Yaz transfer döneminde çok büyük beklenti ve umutlarla Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'daki kariyerine hayal ettiği gibi başlayamadı. Üst üste yaşadığı sakatlıkları atlatmasının ardından 19 yaşındaki yetenek, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den istediği süreyi bir türlü alamadı.

Haberin Devamı

TOPLAMI BİR MAÇ EDİYOR

İyileştikten sonra antrenmanlara dönen Arda Güler, 2023'te Real Madrid formasını sırtına geçiremedi. 2024'te tamamen hazır hale gelen Arda, ilk maçına 6 Ocak'ta Kral Kupası'nda oynanan Arandina karşılaşmasında çıktı. Yıldız futbolcu bugüne kadar toplamda 92 dakika süre alırken gol veya asist katkısı sağlayamadı.

La Liga'nın 27. haftasında Valencia ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada da kadrodaydı. Ancak 19 yaşındaki yıldız, 2-2 sona eren mücadelede süre alamadı.

Bu gelişmelerin ardından Arda'nın Real Madrid'deki geleceği de tartışma konusu olmaya devamö ediyor.

MİLAN'A GİDİYOR!

Arda Güler'le ilgili son haber, Real Madrid'i yakından takip eden Defensa Central'den geldi. Los Blancos'un, yıldız futbolcuyu yazın kiralık olarak gönderme konusunda kararını verdiği bildirildi.

Haberin Devamı

Arda Güler için Ibrahimovic devrede Real Madridde Brahim Diaz planı

BRAHIM DIAZ PLANI DEVREDE

Söz konusu haberde, kulübün Arda Güler için tıpkı Brahim Diaz'da yaptığını gerçekleştirmek istediği kaydedildi. Brahim Diaz da Milan'da kiralık olarak oynadıktan sonra Real Madrid'e daha güçlü dönmüştü.

IBRAHIMOVIC TRANSFERDE ETKİLİ İSİM

Öte yandan AC Milan'da Zlatan Ibrahimovic, transfer konusunda etkin bir görevde. İsveçli eski futbolcu, aralık ayında İtalyan devine özel danışman olarak geri dönmüştü. Bu bağlamda Milan'ın Arda'yı istemesi demek, Zlatan'ın da Türk yıldızı kadroda görmek istediği anlamına geliyor.

MİLAN 2 YILLIK İSTİYOR

MARCA'da yer alan habere göre ise İtalyan devi, Arda Güler'i bir sezonluğuna değil iki yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Arda'nın yazın AC Milan'a imza atma ihtimali oldukça yüksek.

Yazarlar