İspanya La Liga Arda Güler'de 'EURO 2024' endişesi! Real Madrid'den ayrılabilir

Arda Güler'de 'EURO 2024' endişesi! Real Madrid'den ayrılabilir

31.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sakatlıklarını atlatmasına rağmen Real Madrid'de istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler'de 'EURO 2024' endişesi ortaya çıktı. Genç yeteneğin Real Madrid'den ayrılması gündeme gelebilir. İşte detaylar...

Arda Gülerde EURO 2024 endişesi Real Madridden ayrılabilir

Arda Güler, Real Madrid’de aylar süren sakatlıkları atlattıktan sonra forma giymeye başladı; ancak istediği oynama sürelerine ulaşamadı.

Haberin Devamı

İSTEDİĞİ SÜRELERİ ALAMADI

Kral Kupası’nda Arandina karşısında ilk 11’de görev yapan oyuncu, Atletico karşısında Süper Kupa maçında 8 dakika, LaLiga’daki Las Palmas karşılaşmasında ise 9 dakika süre aldı. Sezon bitiminde Avrupa Şampiyonası’nın düzenlenecek olması, Arda’nın durumuna farklı bir boyut kazandırıyor.

Arda Gülerde EURO 2024 endişesi Real Madridden ayrılabilir

KİRALIK SEÇENEĞİ

Almanya düzenlenecek olan EURO 2024’te Türkiye Milli Takımı’nın yıldızlarından olması beklenen Arda’nın, İspanyol ekibinde kısıtlı süreler alması, maç ritminden ve formunun zirvesinden uzakta dev turnuvaya katılma ihtimalini doğuruyor.

18 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar düzenli forma giyebileceği bir takıma kiralık gitme seçeneği, bu açıdan da farklı bir opsiyon olarak masada duruyor.

Haberin Devamı

Yazarlar