1.Lig Arda Turan gözyaşlarını tutamadı! 'Futbola aşık bir insanım'

Arda Turan gözyaşlarını tutamadı! 'Futbola aşık bir insanım'

07.04.2024 - 18:13 | Son Güncellenme:

Eyüpspor, Süper Lig'e yükseldi. 1. Lig ekibinin teknik direktörü Arda Turan, tarihi başarı sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Arda Turan gözyaşlarını tutamadı Futbola aşık bir insanım

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Trendyol 1. Lig'de bitime 5 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. 1. Lig ekibindeki tarihi başarının ardından Arda Turan duygularına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Eyüpspor'da futbolcular son düdük sonrası sahanın ortasına kadar koştu. Eyüpspor'da oyuncular daha sonra teknik direktör Arda Turan'ı omuzlarına aldı.

Tribünde yer alan futbolcular ve aileleri de saha içine girdi. Arda Turan gelen büyük başarının ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Genç teknik direktörün duygusal anları kameralara yansıdı.

Arda Turan, Eyüpspor'un tarihi başarısının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör gelen tarihi başarı sonrası şu sözleri dile getirdi:

"Çok çalıştık. Çok hak ettik. Her gün nasıl daha iyi yaparız diye çalıştık. Benim takımım herkesten daha çok çalıştı, sahada oyunu güzelleştirmeye çalıştık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Ben futbola aşık bir insanım."

Yazarlar