1.Lig Arda Turan'dan eski takım arkadaşına kanca! Transfer görüşmeleri başladı

Arda Turan'dan eski takım arkadaşına kanca! Transfer görüşmeleri başladı

11.06.2023 - 19:03 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Eflatun-sarılıların gelecek sezon adına sürpriz bir yıldızı gündemine aldığı öne sürüldü. Arda Turan'ın eski takım arkadaşını transfer listesine dahil ettiği kaydedildi.

Arda Turandan eski takım arkadaşına kanca Transfer görüşmeleri başladı

Arda Turan yönetimindeki Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarının başladığı iddia edildi. İstanbul temsilcisinin bu doğrultuda gündemine sürpriz bir yıldızı dahil ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Arda Turan'ın Galatasaray'dan eski takım arkadaşını transfer listesine eklediği vurgulanan haberde, eflatun-sarılıların transfer için girişimlerine başladığı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

1.5 YILLIK İMZA

Profesyonel futbol kariyerinde Manisaspor, Galatasaray, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir gibi dev kulüplerde forma giyen Arda Turan, 2021-2022 sezonu sonunda profesyonel kariyerini noktaladı. 36 yaşındaki eski futbolcu, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'la anlaşma sağladı.

Arda Turandan eski takım arkadaşına kanca Transfer görüşmeleri başladı

Eyüpspor, 36 yaşındaki genç teknik direktörle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Arda Turan'ın İstanbul ekibindeki kariyeri istediği gibi başlamadı. Spor Toto 1. Lig ekibi Arda Turan yönetiminde normal sezonda 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Eyüpspor, bu performansı sonrası Spor Toto 1. Lig'de play-off oynama hakkı elde etti.

Haberin Devamı

SAKARYA'YI DEVİRDİ, BODRUM'A YIKILDI

Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig Play-Off 1. Tur maçında Sakaryaspor'u son dakikada bulduğu golle geçti. Alpaslan Öztürk'ün fileleri havalandırdığı müsabakanın ardından Eyüpspor, yarı finalde Bodrumspor'un rakibi oldu.

Bodrumspor'u ilk maçta 1-0'lık skorla mağlup eden Eyüpspor, rövanşta deplasmanda oynadığı maçta 90'ıncı dakikanın uzatmalarında yediği 2 golle Süper Lig şansını kaybetti.

Arda Turandan eski takım arkadaşına kanca Transfer görüşmeleri başladı

TRANSFERDE HEDEF FEGHOULI

Ajanasspor'un haberine göre; Arda Turan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Eyüpspor, Galatasaray'ın eski yıldızı Sofiane Feghouli'yi gündemine aldı. İstanbul ekibinin, Cezayirli yıldızı transfer etmek için görüşmelere başladığı belirtildi.

Arda Turan'ın Galatasaray'dan eski takım arkadaşı olan Sofiane Feghouli, bu sezon Fatih Karagümrük'te 9 maçta toplam 311 dakika şans buldu. 33 yaşındaki kanat oyuncusu bu müsabakalarda 1 asist üretti.

Arda Turandan eski takım arkadaşına kanca Transfer görüşmeleri başladı

Grenoble altyapısında yetişen Cezayirli futbolcu daha sonra Valencia, Almeria, West Ham United ve Galatasaray'da şans buldu. Sofiane Feghouli için Galatasaray, 4 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Fatih Karagümrük'le sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek olan Sofiane Feghouli'nin güncel piyasa değeri 500 bin euro. 33 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Galatasaray'da forma giydiği dönemde 2 Süper Lig, 1 Türkiye Süper Kupası ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Haberin Devamı

Yazarlar