İspanya La Liga Arda'nın kırmızı kart cezası ligde uygulanmayacak

Arda'nın kırmızı kart cezası ligde uygulanmayacak

30.08.2013 - 11:07 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın kazandığı İspanya Süper Kupası'nda yedek kulübesindeyken hakeme itirazdan dolayı kırmızı kart gören Atletico Madrid'deki milli futbolcu Arda Turan'a verilecek ceza ligde uygulanmayacak

Ardanın kırmızı kart cezası ligde uygulanmayacak

Barcelona'nın kazandığı İspanya Süper Kupası'nda yedek kulübesindeyken hakeme itirazdan dolayı kırmızı kart gören Atletico Madridli milli futbolcu Arda Turan'a verilecek ceza, ligde uygulanmayacak.

Haberin Devamı

İspanya'da futbolda verilen kart cezalarıyla ilgili yapılan son değişiklik gereği, futbolcuların kırmızı kart nedeniyle aldığı maçlardan men cezası, sadece kartın gösterildiği şampiyonayı kapsıyor. Bu yüzden, Süper Kupa'da kırmızı kart gören Arda Turan ve takım arkadayı Filipe Luis'e verilmesi tahmin edilen birer maçlık men cezasının ligi kapsamayacağı, her iki futbolcunun da pazar günü Real Sociedad ile yapılacak deplasman maçında forma giyebilecekleri belirtildi.

Arda Turan, kaçırdığı golün pozisyonunu cep telefonundan defalarca izlemiş

Bu arada Süper Kupa maçının ardından TSİ 03.30'da hızlı trenle Barcelona'dan Madrid'e dönen Atletico Madrid takımında, trende en çok dikkat çeken futbolcunun Arda Turan olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Marca gazetesi, milli futbolcunun, cep telefonundan final maçını izlediği bir fotoğrafını yayınlarken, milli futbolcunun seyahat boyunca, maçın 42. dakikasında kaleci Valdes ile karşı karşıya iken kaçırdığı gol pozisyonunu defalarca izlediğini yazdı.

Marca ayrıca, Arda Turan'ın 72. dakikada oyundan alınmasına sinirlendiğini, sahadan çıkarken bunu belli ettiğini ve maç sonunda yanına gelen teknik direktör Simeone'ye de soğuk davrandığını ileri sürdü.

Yazarlar