Skorer Arda'ya görücü geliyor

Arda'ya görücü geliyor

01.04.2009 - 16:33 | Son Güncellenme:

Arda Turan'ı, bu akşam Ali Sami Yen'de dünyanın en önemli menajerlik şirketi izleyecek

Ardaya görücü geliyor

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, bu akşam Ali Sami Yen'de dünyanın en önemli menajerlik şirketi IMG'nin yetkilileri tarafından izlenecek. IMG firmasının  yıldız futbolcunun Avrupaya transferi konusunda Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'la her konuda anlaştığı ve sezon sonunda Galatasaray ile masaya oturacağı öğrenildi. 

Haberin Devamı

LigTV'nin haberine göre; Atletico Madrid'ten Maxi Rodriguez, Aguero, Barcelona'dan Pique, Juventus Sissoko ve Poulsen gibi önemli yıldızların menejerliğini yapan IMG yetkililerinin Türkiye-İspanya maçı için  Istanbula geldiği ve bu akşamki maçta yıldız futbolcuyu bir kez daha izleyecekleri ifade edildi. Futbol dünyasının dışında golfün bir numaralı ismi Tiger Woods , ünlü tenisci Roger Federer gibi isimleri de bünyesinde bulunduran İMG firması yetkililerinin Arda Turan'la da bir görüşme yapacakları sızan bilgiler arasında.
Öte yandan Galatasaray yönetimi ve teknik kadrodan izin almadan ülkesi Brezilya'ya giden  Lincoln, takımla bu sabah yapılan çalışmaya katıldı. Başkan Adnan Polat ve futbol şubesi yöneticleri bir hafta aradan sonra takımıyla ilk çalışmasına katılan Lincolne'le yarın bir görüşme yapacakları ve gelmediği hergün için 14. 000 euro ceza kestiklerini tebliğ edecekleri ettikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Bülent Kormaz ve kondisyoner Utku Yörükoğlu'nun Lincoln'e özel bir antreman programı uygulatacağı belirtilirken , brezilyalı yıldızın Gaziantepspor maç kadrosuna alınıp almayacağına  ise karar verilmediği ifade edildi.