ING Basketbol Süper Ligi Arena’da dev şölen

Arena’da dev şölen

19.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beko Basketbol Ligi’nin yıldızlarını buluşturacak olan Beko All Star 2013 bugün Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenecek.

Arena’da dev şölen

2013 yılının ilk basketbol organizasyonlarından birisi olacak olan dev maç 13.30’da başlayacak ve Lig TV 3’ten canlı olarak yayınlanacak.
Türk ve yabancı yıldızların karşılaşacağı zorlu mücadelenin biletleri ise tükendi. Beş yıl aradan sonra yeniden İstanbul’a dönen organizasyona basketbolseverler büyük bir ilgi gösterdi. Arena’da oynanacak zorlu maçın yanında üç sayı yarışması, en iyi smaç yarışması gibi etkinlikler de düzenlenecek. Ayrıca salonu dolduran seyirciler Hadise’yi canlı dinleme şansı bulacaklar.
All Star 2013 organizasyonunda ayrıca basketbolseverler Brooklynettes ve BrooklyKnight’ın dansları ve şovları ile coşacak. NBA takımlarından New Jersey Nets’in geçtiğimiz sezon sonunda Brooklyn’e taşınma kararı almasının ardından yeniden yapılanmaya gitmesiyle oluşturduğu dans grubu ve yeni maskotu Beko All Star’da dansları ve özel şovları ile organizasyona heyecan katacak. Arena’yı Action Team de gösteriler yapacak.

Yazarlar