ING Basketbol Süper Ligi Arroyo için 20 bin dolar şartı

Arroyo için 20 bin dolar şartı

31.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

G.Saray, Porto Rikolu’nun Beşiktaş’a karşı bu sezon oynadığı her maç için ekstra 20 bin dolar ödeyecek

Arroyo için 20 bin dolar şartı

MURAT YÜCEKÖK

Haberin Devamı

G.SARAY Medical Park’ın Beşiktaş’tan 420 bin dolar bonservis karşılığında transfer ettiği Carlos Arroyo için siyah-beyazlı yöneticilerin istediği özel şartın nasıl ortadan kalktığını VATAN açıklıyor. Önceki günü yapılan transfer operasyonu şu şekilde gerçekleşti:
SABAH saatlerinde görüşmeleri bizzat üstlenen 2. başkan Ahmet Nur Çebi basketbol komitesinde bulunan Abdullah Sözer, Mesut Urgancılar ve Metin Albayrak’tan konu hakkında ayrıntılı görüşler aldı. Sözer, antrenör Erman Kunter’le iletişime geçip, “Takımda forma vermek istemediğim bir basketbolcu” düşüncesini öğrendikten sonra satılmasına izin verdi.
URGANCILAR ve Albayrak ise G.Saray forması giyecek Arroyo’nun Beşiktaş’a karşı forma giymemesini istedi. Bu maddeye tepki gösteren sarı-kırmızılı yöneticilerle yapılan görüşmelerin devamında kritik bir çözüme ulaşıldı. İsteklerinde ısrarcı olan Urgancılar ve Albayrak Beşiktaş’a karşı oynayacak Arroyo’ya “Bize karşı oynayacağı her maç için 20 bin dolar alalım” görüşünü öne sürdüler. G.Saray yönetimi de maddeyi kabul etti ve transfer gerçekleşti.