İngiltere Premier Lig Arsene Wenger: Manchester United için üzülüyorum!

Arsene Wenger: Manchester United için üzülüyorum!

30.10.2023 - 18:41 | Son Güncellenme:

İngiltere futbolunun efsanelerinden Arsene Wenger, Manchester United'ın Manchester City'e 3-0 mağlup olduğu maçın ardından konuştu.

Arsene Wenger: Manchester United için üzülüyorum

Manchester United'ın Manchester City'e 3-0 mağlup olduğu müsabakayı Arsene Wenger değerlendirdi. Fransız teknik direktör, beIN Sports'a yaptığı açıklamada Manchester United'ın kalitesinin çok düşük olduğunu dile getirdi. Arsene Wenger şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Bu takım güvenini, kalitesini, hatta ruhunu kaybetmiş durumda. Eski temel kalitesinden çok çok uzaktalar. Manchester United'ın en çok sıkıntı çektiği yerin her şeyden önce kaliteyle, oyuncuların bireysel kalitesiyle ilgili olduğuna inanıyorum."

Manchester United'ın Manchester City'e karşı sahadaki oyun planını eleştiren Arsene Wenger, "Manchester City'e karşı forvet ve defans oyuncuları arasındaki mesafelerin çok büyük olması kabul edilemez. Teknik ekip olarakta bunu görmelisiniz. Mesafeler çok büyük olduğunda Manchester City gibi bir takıma karşı topu geri kazanamazsınız. Takım yeterince kompakt değildi. Böyle maç kazanamazsınız" diye konuştu.

Arsene Wenger, Manchester United'a üzüldüğünü dile getirdi: "Manchester United için üzülüyorum çünkü takımda hiç umut yok. Nerede gelişebileceklerini bile bulamıyorum."

Haberin Devamı