Dünyadan Futbol Asansör mağduru futbolcular

Asansör mağduru futbolcular

24.08.2012 - 12:08 | Son Güncellenme:

Kaldıkları iki katlı otelde merdiven yerine birinci kata asansörle inmeye karar veren Rusya 2. Futbol liginde mücadele eden Ufa futbol kulübü oyuncuları, Khimki ile yapacakları karşılaşmaya asansörde mahsur kalınca geç çıktılar.

Asansör mağduru futbolcular

Kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları sonrası bir saat sonra asansörden çıkarılabilen futbolcular geç de olsa sahaya çıkarak karşılaşmadan galip ayrılmasını bildiler.
Ufa futbol takımının antrenörü İgor Kolıvanov tarafından yapılan açıklamaya göre, futbolcular maçın oynanacağı stadın yakınındaki otelden sahaya gelmek için otelin ikinci katından birinci katına merdiven yerine asansörle inmek istedi. Ancak asansör arızalanınca takımın 7 oyuncusu, bir saat asansörün içinde mahsur kaldı.
Futbolcular Acil Durumlar Bakanlığı’nın kurtarma ekiplerinin bir saatlik çalışması sonrası asansörden çıkarılınca, oyuncular karşılaşmaya geç çıkmak zorunda kaldılar. Ancak, tüm bu olumsuzluklara rağmen yine de asansör mağduru Ufa takımı sonuncu sıradaki rakibi Himki’yi 3-2 yenmeyi başardı ve grupta lider duruma geçti.

Yazarlar