UEFA Avrupa Ligi Asteras evinde rahat: 2-0

Asteras evinde rahat: 2-0

03.10.2014 - 23:45 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın da yer aldığı Avrupa Ligi C Grubu'nda Partizan'ı konuk eden Asteras, rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle yendi: 2-0

Asteras evinde rahat: 2-0

Beşiktaş'ın da yer aldığı Avrupa Ligi C Grubu'nda ilk haftayı beraberlikle kapatan Asteras Tripoli ile Partizan, Yunanistan'da karşı karşıya geldi.

Asteras sahada; Kosicky, Sankare, Goian, Panteliadis, Lluy, Zisopoulos, Rolle, Usero, Mazza, Gianniotas, Parra 11'i ile yer aldı.

Partizan ise sahaya; Lukac, Cirkovic, Stankovic, Volkov, Vulicevic, Branko Ilic, Sasa Ilic, Grbic, Pantic, Zivkovic, Lazovic 11'i ile çıktı.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Sasa Ilic'in Partizan adına sahaya kaptan olarak çıktığı mücadelenin 22. dakikasında Usero'nun golüyle öne geçen Asteras, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıya iyi başlayan Yunan ekibi, 52. dakikada Parra'nın kaydettiği golle farkı 2'ye çıkardı ve rahatladı. Kalan bölümde skoru koruyan Asteras, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

2 maç sonunda puanını 4'e yükselten Asteras, haftayı zirvede tamamladı. İkinci maçında da galip gelemeyen Partizan ise 1 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Asteras evinde rahat: 2-0