İngiltere Premier Lig Aston Villa taraftarı Nicolo Zaniolo'ya patladı! 'Tam bir rezalet'

Aston Villa taraftarı Nicolo Zaniolo'ya patladı! 'Tam bir rezalet'

11.03.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Aston Villa'nın Tottenham'a 4-0 mağlup olduğu maçın ardından Nicolo Zaniolo hedef tahtasına konuldu. İtalyan oyuncuyla ilgili çarpıcı eleştiriler yapıldı.

Aston Villa taraftarı Nicolo Zanioloya patladı Tam bir rezalet

Premier Lig'de Aston Villa'nın kendi evinde Tottenham'a 4-0'lık skorla kaybettiği maçın ardından taraftarlar çılgına döndü. Yıldız futbolcunun müsabakada gösterdiği etkisiz performans sonrası çarpıcı eleştiriler geldi.

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolo'nun 58'inci dakikada skor 2-0'ken oyuna dahil olması sonrası 4-0'lık mağlubiyetle sahadan ayrılınması Aston Villa taraftarlarını çılgına çevirdi. Sosyal medyada Aston Villa taraftarları, Nicolo Zaniolo'yla ilgili dev eleştirilerde bulundu.

Sporx'in haberine göre; Nicolo Zaniolo'nun eleştirilen isimlerin başında gelmesininin sebebinin kaptırdığı bir topun ardından rakibini kovalamaması olduğu vurgulandı.

Nicolo Zaniolo'yla ilgili yapılan eleştiriler şu şekilde:

"Eğer koşmayacaksan ve kendini ortaya koymayacaksan Galatasaray'a geri dön."

"Bugün kesinlikle berbattı. Ona zaman ve sabır verelim dedim ama oyuna girdikten 10 dakika sonra geriye koşmamış tam bir rezalet."

"Zaniolo gördüğüm en kötü Villa oyuncusu. Kesinlikle işe yaramaz. Hiçbir şey yapamıyor."

Haberin Devamı

"Gol atmamız gerekiyor ve 30 maçta 2 gol atabilen Zaniolo'yu mu oyuna alıyoruz?"

10 SARI KART GÖRDÜ

Nicolo Zaniolo sezon başında kiralık olarak imza attığı Aston Villa'da 30 maça çıktı. 24 yaşındaki on numara bu maçlarda 2 gol sevinci yaşadı. Nicolo Zaniolo toplam 985 dakika sahada kaldı ve 10 kez sarı kartla cezalandırıldı.

Aston Villa'nın 5 milyon euro bedelle kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takımı'nda 17 karşılaşmada oynadı. 24 yaşındaki on numara bu mücadelelerde 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar