Konferans Ligi Aston Villa'da Unai Emery'den Nicolo Zaniolo kararı

Aston Villa'da Unai Emery'den Nicolo Zaniolo kararı

23.08.2023 - 13:36 | Son Güncellenme:

Ünlü teknik adam, Galatasaray'dan şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile Aston Villa'ya kiralanan İtalyan oyuncu ile ilgili kararını verdi.

Aston Villada Unai Emeryden Nicolo Zaniolo kararı

Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralık olarak transfer olan Nicolo Zaniolo, Premier Lig macerasına yelken açtı. Teknik direktör Unai Emery, yıldız oyuncuyla ilgili flaş karar aldı... 

Haberin Devamı

DERBİDE İKİ KEZ  AĞLARI SALLADI

Roma'da Jose Mourinho tarafından kadroda düşünülmeyen İtalyan yıldız, 2022-2023 sezonu kış transfer döneminde 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu. 24 yaşındaki oyuncu Süper Lig'de 10 maçta 5 kez fileleri havalandırmıştı. Fenerbahçe derbisinde iki şık gole imza atan başarılı kanat oyuncusu, galibiyette başrolü oynamıştı.  

Aston Villada Unai Emeryden Nicolo Zaniolo kararı

Nicolo Zaniolo, 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile Galatasaray'dan Aston Villa'ya 5 milyon euro bedelle kiralık gönderilmişti. 

TARAFTARA VEDA MESAJI

24 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından Galatasaray şöyle veda etmişti: "Türkiye'ye gideceğimi ilk söylediğimde insanların bana söylediği ilk şey: kocaman kalpli insanlar var. Ama beni neyin beklediğini bilmiyordum. Sahaya her adım attığımda takımım için ruhumu verdim, ilk geldiğim andan itibaren sevgi ve destek gördüm. Bugün bu harika kulüpten ayrılıyorum. Bu muhteşem kulübün bir parçası olmaktan dolayı ne kadar minnettar olduğumu anlatamam. Birleştiğimizde neler yapabileceğimizi gösterdik. Aslanlar, şimdi kalbimin bir parçasısınız ve söz veriyorum sizi unutmayacağım." 

Haberin Devamı

Aston Villada Unai Emeryden Nicolo Zaniolo kararı

ÇALIŞMA İZNİ TAMAM

Aston Villa'nın çiçeği burnunda yıldızı, bu akşam yeni takımıyla ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. İngiltere'nin Express&Star Gazetesi'nin haberine göre; İtalyan oyuncu Galatasaray'dan kiralanması ve çalışma izinlerinin alınmasının ardından ilk maçına çıkmaya hazır ve formda.

UNAI EMERY İLK 11'DE GÖREV VERMEYİ PLANLIYOR
Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery de Zaniolo'nun son durumuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Takımıyla antrenman yaptığı için formda. Bize yardımcı olacak tecrübeli oyunculara ihtiyacımız" diyerek yıldız futbolcuyu sahaya sürebileceğinin sinyallerini verdi.

Aston Villada Unai Emeryden Nicolo Zaniolo kararı