Trabzonspor Ateşle barut gibi!

Ateşle barut gibi!

30.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un yeni Teknik Direktörü Kafkas, “Daha biten bir şey yok, iki maça bakar” diye konuştu, taraftara da, “Ateşle barut yan yana geldi. Patlamaya hazır olsunlar” mesajı verdi

Ateşle barut gibi

Trabzonspor ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Tolunay Kafkas, kendisinde büyük emeği olan Şenol Güneş’in koltuğuna oturmanın içini acıttığı söyledi, “Ateşle barut yan yana geldi. Patlamaya hazır olsunlar” dedi.
Tesislerde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Sadri Şener, Şenol Güneş ve Ünal Karaman’a teşekkür ederek , “Tolunay’la ilgili özel bir şey söyleyeyim. Nikahında şahit olarak imza atmıştık. Bugün de hocalığına imza attık. Mutlu bir evlilik sürüyor, inşallah Trabzonspor’la da çok büyük başarılara imza atar” yorumunu yaptı.
Tolunay Kafkas da şunları söyledi: “Hayatında her zaman iddialı olmuş, kararlılığından taviz vermemiş, duruşuyla tutarlı olmaya çalışan bir kişi olarak Trabzonspor kimliği ile kazandıklarımızın karşılığını vermek için buradayım. Bize düşen, Güneş ve ekibinin Trabzonspor’a yaşattığı büyük başarıları daha ilerilere taşımak, ondan devraldığımız mirası layık olduğu şekilde taşıyabilmektir.”
Taraftara da seslenen Kafkas, “Son olarak taraftara önemli mesajım var. Ateşle barut yan yana geldi. Patlamaya hazır olsunlar” yorumunu yaptı.
Tolunay Kafkas, “Bizim için biten hiçbir şey yok. İki maça bakar. Hiç kimse bizim de bir seri yapamayacağımızı söyleyemez. Bu takım iyi bir takım herkes rahat olsun. Biten hiçbir şey yok” dedi.

Yazarlar