Milli Takım Avcı'nın tepki çeken yüz ifadesi

Avcı'nın tepki çeken yüz ifadesi

17.10.2012 - 13:36 | Son Güncellenme:

A Milli Takım'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın karnesi iç açıcı olmamakla birlikte Macaristan maçı sonrasındaki yüz ifadesi büyük tepki çekti.

Avcının tepki çeken yüz ifadesi

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (D) Grubu maçında Türkiye, deplasmanda Macaristan'a 3-1 yenildi ve Brezilya'ya gitme umutlarını mucizelere bıraktı.

Haberin Devamı

Hiddink'in ayrılmasından sonra göreve gelen Abdullah Avcı, Milli Takım'ı gençleştirip bizi Dünya Kupası'na götürecekti ama olmadı. İşimiz mucizelere kaldı.

Halbuki Abdullah Avcı göreve geldiğinde tüm kamuoyu, tecrübeli çalıştırıcıya güvenmiş, geleceğin Milli Takımı'nı oluşturup bizi yeniden 2002 yılındaki başarılarımıza geri götürecek düşüncesine hakim olmuştuk ancak beklediğimiz gibi olmadı ve hayal kırıklığı yaşadık.

A Milliler, Abdullah Avcı yönetiminde oynadığı resmi ve özel toplam 11 maçta 5 galibiyet ve 6 yenilgi alırken, hiç berabere kalmadı.

Bu tabloya bakıldığında Avcı'nın şu an için başarısız olduğunu söylemek mümkün. Belki geleceğimizi kurtaracak ancak dün akşam yayıncı kuruluşa verdiği demeçteki yüz ifadesi büyük tepki çekti.

Yazarlar