Skorer Avni Yıldırım Canelo Alvarez boks maçını kim kazandı? Avni Yıldırım yendi mi?

Avni Yıldırım Canelo Alvarez boks maçını kim kazandı? Avni Yıldırım yendi mi?

28.02.2021 - 09:50 | Son Güncellenme:

WBC- WBA Dünya Süper Orta Sıklet Unvan maçında Avni Yıldırım ile Canelo Alvarez karşı karşıya geldi. Türk boksevelerin yakından takip ettiği maçı kimin kazandığı merak ediyor. İşte "Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçını kim kazandı?" sorusunun cevabı...

Avni Yıldırım Canelo Alvarez boks maçını kim kazandı Avni Yıldırım yendi mi

Türk bokseveleri heyecanladıran bir karşılaşma yaşandı. Milli boksör Avni Yıldırım, WBC- WBA Dünya Süper Orta Sıklet Unvan maçında Meksikalı Canelo Alvarez ile karşı karşıya geldi. Maçın ardından "Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçını kim kazandı? Avni Yıldırım yendi mi?" soruları sorulmaya başlandı.

Haberin Devamı

AVNİ YILDIRIM CANELO ALVAREZ MAÇINI KİM KAZANDI?

ABD’de düzenlenen Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet şampiyonluk maçında Profesyonel Türk boksör Avni Yıldırım, WBA ve WBC süper orta sıklet kemerlerinin sahibi Meksikalı Saul Alvarez ile Miami Hard Rock Stadı'nda karşılaştı.

SABAHA KARŞI RİNGE ÇIKTI

Türkiye'de tüm gözler ABD'nin Florida eyaletinde gerçekleştirilen boks maçına çevrilmişti. Türk Boksör Avni Yıldırım, Canelo Alvarez ile bu sabaha karşı ringe çıktı.

4. RAUNTTA MAÇ SONA ERDİ

ABD'nin Florida Eyaleti'nde bulunan Miami Hard Rock Stadı'nda gerçekleştirilen müsabakada kazanan taraf, unvanın şu anki sahibi Canelo Alvarez oldu. 29 yaşındaki Avni Yıldırım, 4. raunda çıkamadı ve maçı bırakmak zorunda kaldı.

Yazarlar